RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

В останні десятиліття вартість теплоносіїв і електроенергії постійно зростає. Відповідно, багато людей замислюються як, щоб знизити свої витрати і стати менш залежними від стрибків цін. Домогтися цього цілком реально, використовуючи альтернативні джерела енергії, такі як сонячне випромінювання, вітер, перепади температури та ін.

Сучасна промисловість пропонує покупцям досить широкий вибір обладнання, за допомогою якого можна отримувати електроенергію і додаткове тепло. Детальна інформація про конфігурації і ціни на альтернативні джерела енергії для приватного будинку доступна за посиланням https://solar-tech.com.ua/ua/, а ми розповімо вам про те, як їх правильно використовувати.

Як заощадити на вартості комунальних послуг*


Методи видобутку енергії


Розглянемо, що саме можна робити, застосовуючи альтернативні джерела енергії:
  1. Обігрівати будинок тепловими насосами, використовуючи тепло води, землі або повітря.
  2. Перетворювати енергію вітру в електрику за допомогою вітрогенераторів.
  3. Збирати сонячну енергію, застосовуючи її або для підігріву води, або для живлення електрообладнання. Також надлишки можна продавати по "зеленому" тарифу, отримуючи компенсації від держави.
Існують ще й біогазові установки, які дозволяють видобувати метан з відходів життєдіяльності. Вони добре зарекомендували себе на фермах: газ можна використовувати для опалення або для виробництва. Правильно розрахована система здатна забезпечити всі потреби домоволодіння, але все ж при наявності поруч комунікацій відключатися від них не варто. Краще використовувати альтернативні джерела, а централізовані лінії застосовувати як дублюючі на випадок поломки.

Як заощадити на вартості комунальних послуг*


Енергія сонця


Сонячне випромінювання вважається одним з найбільш продуктивних джерел енергії. Отримувати з нього можна і тепло, і електрику. Для роботи з ним використовують:
  1. Сонячні батареї. Вони споживають енергію і виробляють постійний струм. Далі він перетворюється на змінний, вирівнюється, а напруга підіймається до 220 вольт. Такий струм можна використовувати в побуті або на виробництві для забезпечення працездатності різної техніки (холодильника, телевізора, комп'ютера, котла тощо).
  2. Колектори. Це система трубок, в яких відбувається нагрів води. Завдяки цьому можна отримувати теплу технічну воду для купання, миття посуду, підігріву басейну та ін.
На ділянці можна встановити і батареї, і колектор. Завдяки цьому ви зможете економити значні суми. Деякі моделі колекторів можна використовувати навіть взимку, а гарячу воду, яку одержують із них, – застосовувати в системах опалення.

Інші види


Крім сонця, отримувати енергію можна від вітру і від перепаду температур. Вітрогенератори в приватному господарстві досить непрактичні, оскільки місць, де їх можна використовувати на постійній основі, небагато. Теплові насоси гарні саме для обігріву будинку, але у них теж є нюанси. Тому найбільш ефективним вважається саме сонячне джерело.

Якщо ви хочете придбати обладнання для альтернативної енергетики, то звертайтеся в компанію Solar-Tech. Вона займається проєктуванням, постачанням і монтажем сонячних електростанцій, колекторів тощо. Кваліфіковані інженери виконають всі необхідні розрахунки, а монтажники встановлять обладнання так, щоб воно працювало з максимальною ефективністю.

У даній компанії працюють досвідчені інженери, які виконають всі необхідні розрахунки і спроєктують сонячну станцію з урахуванням особливостей вашої ділянки, місця проживання та наявних будівель. Кваліфіковані монтажники встановлять все необхідне обладнання і проведуть пусконалагоджувальні роботи. Менеджери дадуть відповідь на будь-які питання і дадуть грамотні консультації.
Редактор: Марія Фернюк
19-03-2021, 09:03
Коментарів 0 Переглядів 1 406

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.