Неймовірний турецький лимонний десерт, який всіх зведе з розуму

новини
980
0
Неймовірний турецький лимонний десерт, який всіх зведе з розуму

Турецькі десерти не даремно вважаються одними з найпопулярніших у всьому світі.

Цікаві смакові поєднання і відносно просте приготування сподобається кожному, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти:

2 яйця
50 мл рослинної олії
3 ст. ложки цукрової пудри
лимонний сік 1 лимона
цедра лимона
10 грамів розпушувача
ванілін
борошно

Приготування:


Два яйця змішайте з рослинною олією, соком лимона, цукровою пудрою, цедрою і ваніліном. Збийте вінчиком.

Всипте борошно (не все) і розпушувач. Рукою замішайте тісто, поступово підсипаючи борошно.

Доведіть його до м'якого стану. Якщо воно сильно прилипає до рук, додайте ще борошна. Кінцева консистенція повинна бути близькою до пісочного печива. Накрийте тісто і залиште настоятися.

Коли воно постоїть, зліпіть невеликі кульки й обваляйте в цукровій пудрі.

Викладіть на деко, застелене пергаментним папером.

Випікайте при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Випічка вийде дуже ніжною і повітряною.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.