Турецькі десерти не даремно вважаються одними з найпопулярніших у всьому світі.
Цікаві смакові поєднання і відносно просте приготування сподобається кожному, інформує
Ukr.Media.
Інгредієнти:2 яйця
50 мл рослинної олії
3 ст. ложки цукрової пудри
лимонний сік 1 лимона
цедра лимона
10 грамів розпушувача
ванілін
борошно
Приготування:Два яйця змішайте з рослинною олією, соком лимона, цукровою пудрою, цедрою і ваніліном. Збийте вінчиком.
Всипте борошно (не все) і розпушувач. Рукою замішайте тісто, поступово підсипаючи борошно.
Доведіть його до м'якого стану. Якщо воно сильно прилипає до рук, додайте ще борошна. Кінцева консистенція повинна бути близькою до пісочного печива. Накрийте тісто і залиште настоятися.
Коли воно постоїть, зліпіть невеликі кульки й обваляйте в цукровій пудрі.
Викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
Випікайте при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Випічка вийде дуже ніжною і повітряною.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
25-10-2020, 01:30
0
863