RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Електроенергія є життєво необхідною для різноманітних комерційних та промислових потреб. Промислові будівлі, склади, цехи, сільськогосподарські господарства, офіси, державні установи та інші комерційні підприємства – усі вони споживають електричну енергію у надзвичайно великій кількості та щомісяця сплачують великі суми енергопостачальнику. Більше того, за останніми новинами, повідомляється, що з 1 листопада 2020 року тариф на електроенергію для підприємців може підвищитись у 2,7 рази – до 640,48 грн за МВт-ч. Такі невтішні новини підштовхують все більше власників середнього та великого бізнесу шукати альтернативні підходи до економії своїх енергоресурсів.

Комерційна сонячна електростанція – виграшне рішення для вашого бізнесу!*


Яка альтернатива?

Одним з ефективних та економічно-вигідних рішень для заощадження електричної енергії на підприємстві є використання комерційних сонячних електростанцій. Такий тип станцій передбачає покриття виробничих потреб підприємства протягом світлового дня. Якщо власної виробленої енергії не вистачатиме, різниця автоматично буде братися з загальної електромережі. Це ідеальний варіант для тих установ, у яких пікові енергетичні навантаження припадають на світловий день. Проте, якщо в підприємства переважає стабільне нічне споживання енергії, додатково можна встановити акумуляторні батареї для зберігання енергії.

Окупність станції буде залежати від ціни на електроенергію. Зважаючи на те, що на сьогоднішній день вартість електроенергії для підприємства становить 3,5-4 грн і те, що тарифи на е/е в майбутньому лише зростатимуть, термін окупності станцій на власне споживання становитиме орієнтовно 5-6 років.

Комерційна сонячна електростанція – виграшне рішення для вашого бізнесу!*


Як це працює?

Сонячні панелі виробляють електричну енергію – постійний струм. Інвертор перетворює постійний струм у змінний, який надходить до загальної енергомережі підприємства. Для уникнення перенавантажень в електромережі, інвертор підключається до розумного лічильника (Smart Meter). Він фіксує навантаження і коригує роботу станції таким чином, щоб генерація не перевищила використання. У випадку якщо генерація СЕС перевищує виробниче енергоспоживання, то всю зайву енергію можна спрямувати для підігріву води. Таким чином, надлишки енергії не втрачаються, а додатково використовуються для інших потреб підприємства. Якщо ж генерація станції менша за загальне споживання енергії виробництвом, підприємство бере енергію з центральної мережі.

Які є початкові дії перед спорудженням комерційної СЕС?


Перед тим, як зводити таку установку потрібно, у першу чергу, підрахувати та проаналізувати енергоспоживання на виробництві. Для цього, фахівці компанії "ДімТек" (українська компанія, яка займається професійним встановленням сонячних електростанцій) проводять так званий спеціалізований енергетичний аудит за допомогою спеціального пристрою – аналізатора параметрів мережі. Цей прилад щохвилини/щогодини/щоденно вираховує кількість виробленої енергії. Потім, на основі такого аудиту, підбирається потужність сонячної станції, яка, за підрахунками, здатна в рік зекономити від 50% власного споживання. До речі, завдяки програмі онлайн моніторингу, що встановлюється у смартфон або комп’ютера, власник самостійно зможе відслідковувати генерацію СЕС у реальному часі або за будь-який інший період.

Наступним кроком є визначення площ дахів та ділянок, де планується розміщення сонячних панелей. Після цього, проводяться будівельні та монтажні роботи. І під кінець – запуск станції зі встановленням приладу обліку електроенергії (смарт-лічильника) та підключення системи моніторингу.

Комерційна сонячна електростанція – виграшне рішення для вашого бізнесу!*


Зазначимо, що комерційні сонячні станції для власного споживання не потребують жодних бюрократичних процедур та документів, що значно прискорює процес реалізації проєкту. Щонайбільше 1-2 місяці знадобиться для виконання такого проєкту, а опісля станція злагоджено генеруватиме електроенергію, заощаджуючи кошти підприємства.

Якщо вас зацікавило рішення економії електроенергії шляхом встановлення сонячних станцій, пропонуємо здійснити попередній розрахунок та аналіз економічного ефекту від будівництва СЕС на вашому підприємстві та розглянути різні варіанти комерційних пропозицій, надані компанією "ДімТек".

Адреса: м. Чернівці, вул. Головна, 187
Т. 095 610 0053
097 610 0053
068 610 0053
https://dim-tek.com.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/dimtek.ua
Редактор: Марія Фернюк
20-10-2020, 08:46
Коментарів 0 Переглядів 3 126

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги