Пити до дна: вчені знайшли нову корисну властивість червоного вина

новини
823
0
Пити до дна: вчені знайшли нову корисну властивість червоного вина

Група дослідників з Медичної школи університету імені Джорджа Вашингтона (США) відкрили нове корисна властивість червоного вина.

Про це повідомляють американські спеціалізовані ЗМІ.



За словами вчених, червоне вино допомагає зберігати людям гостроту зору до самої старості. І причина цього криється не тільки в поліпшенні кровообігу.

В даному спиртному напої міститься спеціальна речовина - ресвератрол. Саме воно захищає судини очей від старіння і різних пошкоджень. Таким чином, у людини, яка п'є вино, очі можуть виносити велике навантаження, а зір при цьому падати не буде.

Головне, за словами вчених, дотримуватися дозування. Якщо людина зловживає вином, то ні про яке корисне дії говорити не варто. Навпаки, весь організм почне давати збій через інтоксикації та перепадів тиску.

Для того, щоб червоне вино приносило користь, потрібно вживати його всього кілька разів на тиждень по один-два келихи.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.