Чому суші такі популярні та чим корисні для нашого організму?*

новини
755
0
* На правах реклами

З кожним роком екзотика все частіше і частіше знаходить місце у нашому житті. Здебільшого вона проявляється у манері одягатися, певних мистецьких жанрах і, звичайно, в кулінарії. Щодо останнього, то можна простежити, що за останні десять років у меню багатьох закладів харчування з’явилися різноманітні страви інших національних культур. Особливо популярною серед споживачів є східна кухня, яка в першу чергу асоціюється із традиційною японською стравою – суші. Щоб посмакувати ними не потрібно довго шукати місце, де їх готують, адже зараз дуже багато ресторанів вносять цю позицію в меню, крім того, працює багато суші-барів та служб доставки суші.

Чому суші такі популярні та чим корисні для нашого організму?*


Чому ж ця страва така популярна та чим корисна для нашого організму:

1) Суші доступні кожному споживачеві. Якщо ви хочете пообідати цією японською стравою, ви заплатите як за звичайний обід. Як правило сет суші вартує стільки ж, скільки і будь-який інший ланч.

2) Суші неймовірно смачні.
Якщо ви любите рис, рибу та інші морепродукти, то суші стануть однією із ваших улюблених страв. Крім того, суші, що пропонуються українському споживачеві, адаптовані під нашу національну кухню.

3) Великий вибір смаків. Кожен гурман та любитель смачно поїсти обов’язково знайде для себе улюблені суші.

Служба доставки "Суші 33" пропонує на вибір: суші (сивід, з ікрою масаго, Сяке (з лососем), Сяке-кунсей (з копченим лососем), спайс-сяке, Унагі (з вугрем), спайс-унагі, філа-кунсей); суші-роли (гарячий рол Хіяші темпура, рол Футомакі з запеченим лососем у місо соусі, рол з крабовою паличкою у стружці тунця, рол з лососем-спайс у стружці тунця, "Філадельфія з лососем", "Вогняний дракон", "Золотий дракон", "Зелений дракон", "Філадельфія з вугрем", "Каліфорнія з креветкою в ікрі масаго, "Чорний дракон", гострий рол із овочами, гарячий рол темпура з куркою, "Рол 33", макі з креветкою / з лососем / з вугрем / з авокадо / з огірком, макі сивід); різноманітні сети суші, а також унікальна новинка – буріто-роли (за технологією суші).

Чому суші такі популярні та чим корисні для нашого організму?*


4) Суші корисні для організму. Як відомо, інгредієнти, із яких готують суші містять багато поживних речовин. Так, рис та риба багаті кальцієм, жирами Омега-3, білком та вітаміном Д, соус із васабі (японського хріну) володіє антибактеріальною, протизапальною та противірусною дією, морські водорості місять магній, йод, натрій, фосфор, залізо, вітаміни А, С та Е.

5) Суші – універсальна страва. Вони є чудовим варіантом як і для повноцінного прийому їжі, так і для швидкого перекусу в дорозі чи на роботі.

Чому суші такі популярні та чим корисні для нашого організму?*


Щоб наше життя не перетворювалося в буденну рутини, час від часу його варто урізноманітнювати, додаючи гострих відчуттів своїм смаковим рецепторам. І тепер для цього не потрібно їхати за кордон, адже сьогодні ми маємо можливість смакувати екзотичними стравами вдома.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: