Корисні властивості улюблених всіма персиків

новини
804
0
Корисні властивості улюблених всіма персиків

Персики — одні з найбільш улюблених українцями літніх фруктів.

Вони не лише смачні, але і корисні, особливо при деяких захворюваннях, інформує Ukr.Media.



За словами фахівців персики володіють корисними властивостями. Плоди посилюють секреторну діяльність травних залоз і, таким чином, сприяють переварюванню жирної їжі. Крім того, вони володіють протиблювотним ефектом.

Плоди персика рекомендується їсти при гастритах зі зниженою кислотністю і ентероколітах, виснаженим хворим в якості поживного і загальнозміцнюючого засобу. Також ці фрукти корисні при захворюваннях серцево-судинної системи і органів дихання.

Хороші властивості є не лише у плодів, але і у листя персика. Так, водні витяжки з листя і квіток рослини можна використовувати для лікування цукрового діабету, а також в якості антигельмінтного засобу.

Зі свіжого листя можна також приготувати кашку і прикладати її до ран при абсцесах, фурункулах, опіках, при нейродерматитах та інших шкірних захворюваннях.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.