Неймовірно смачний рецепт картопляного салату з беконом, червоною цибулею і солодкою кукурудзою

новини
910
0
Неймовірно смачний рецепт картопляного салату з беконом, червоною цибулею і солодкою кукурудзою

Інгредієнти:


Інформує Ukr.Media.



- Молода картопля (дрібна) — 900 грамів

- смужки бекону — 6 штук

- оливкова олія — 3 столові ложки

- оцет винний червоний — 2 столові ложки

- діжонська гірчиця — 1 столова ложка

- кукурудза солодка (можна взяти консервовану) — 60 грамів

- червона цибуля (невелика) — 1/2 штуки

- рукола — 40 грамів

- петрушка свіжа — за смаком

- сіль, перець — за смаком.

Приготування:

1.Добре помийте картоплю, покладіть у велику каструлю і залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте 2 столові ложки солі, зменшіть вогонь і варіть 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою. Злийте воду і помістіть каструлю під струмінь холодної води.

2.Обсмажте бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки 6-8 хвилин, потім викладіть на паперовий рушник. Коли бекон охолоне, крупно поріжте.

3.Змішайте оливкову олію, оцет і чверть столової ложки солі й перцю.

4.Розріжте картоплю на половинки (або на 4 частини, якщо плід великий), покладіть у велику миску, додайте заправку й обережно перемішайте. Додайте бекон, кукурудзу, дрібно нарізану цибулю, руколу і свіжу петрушку.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: