Подряпані кабачки фаршировані бринзою — порадуйте себе і здивуйте всіх за столом

новини
892
0
Подряпані кабачки фаршировані бринзою — порадуйте себе і здивуйте всіх за столом

Приготуйте цю чудову закуску з кабачків. Красиві кабачки з цікавою начинкою і фантастичний соус на додачу!

Простий рецепт на кожен день, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти

- Кабачки — 3 шт.

- Бринза — 200 грамів

- Помідори — 500 грамів

- Сіль, чорний перець за смаком

- Цибуля — 1/2 шт.

- Часник — 2 зуб.

- Гострий перець — 1 шт.

- Зелень петрушки

- Рослинна олія — 2 ст. лож. (для смаження)

Приготування

1. Починаємо з того, що подряпані кабачки відправляємо в киплячу, підсолену воду й варимо хвилин 7. У кабачків просто відрізаємо хвостик і виделкою робимо неглибокі подряпини.

2. Поки кабачки остигають, готуємо соус. Половинку цибулини злегка обсмажуємо в рослинній олії (пару ложок). Сюди ж додаємо порізаний гострий перець. Натремо помідори на грубій тертці (позбавимося від шкірки) і додаємо до цибулі. Посипаємо сіллю, перцем, пару зубчиків часнику, (можливо щіпка цукру) і кип'ятимо 5 хвилин.

3. У кабачків вичищаємо серединку, можна зробити звичайною ложкою. І начиняємо шматочками бринзи.

4. Відправляємо кабачки в соус, зменшуємо нагрівання і готуємо хвилин 5-7 постійно перевертаючи та поливаючи соусом кабачки.

5. Даємо кабачкам добре охолонути, прямо в соусі (близько години) і закуска готова.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: