Скуштуй літо: секрети приготування корисних смузі

новини
2 228
0
Скуштуй літо: секрети приготування корисних смузі

Є декілька секретів приготування ідеального смузі.

По-перше, потрібно використовувати зелень. М’ята, петрушка, шавлія, чебрець, розмарин, шпинат: листя і трави – найкорисніший інгредієнт, який варто просто додати і злегка збити, пише 24tv.ua



По-друге, важливо підібрати інгредієнти для смаку та окремо – для текстури. Манго, ягоди, яблуко, груша дадуть відмінну соковитість і кислуватість, а банани або авокадо – кремову гладкість. Також завжди можна додати шматочок кореня імбиру, сік лимона або лайму.

По-третє, не захоплюйтеся змішуванням усього підряд. Фрукти або ягоди плюс зелень або імбир, або овочі плюс зелень – гарні рішення. Змішувати кріп, броколі, ківі і полуницю в одній склянці достеменно не потрібно.

Полуниця + банан

Інгредієнти:

- 1/2 банана

- 4-6 заморожених ягід полуниці (або свіжих)

- 1/2 ст. нежирного йогурту без добавок

- 1/2 або 1 ст. апельсинового соку

- 1 ст. л. насіння льону

У блендері спочатку змішайте банан, ягоди, йогурт і апельсиновий сік. Додайте насіння льону і знову перемішайте. Розлийте по склянках і подавайте.

Морква + абрикос

Інгредієнти:

- 6 шт. абрикосу (без кісточок, скибочками)

- 175 г. манго, скибочками

- 300 мл. морквяного соку

- 2 ст. л. меду

Змішайте всі інгредієнти в блендері до консистенції смузі і відразу ж подавайте.

Молоко + полуниця + паростки пшениці

Інгредієнти:

- 1 ст. нежирного молока або кефіру

- 4 ст. л. нежирного йогурту без добавок

- 3-5 ягід полуниці

- 2 ч. л. пшеничних паростків

- 2 ч. л. дикого меду

Змішайте всі інгредієнти в блендері до консистенції смузі і відразу ж подавайте.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram






Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: