Ця свіжа страва відмінно підійде для вечері — готується швидко та легко, а з'їдається миттєво.
Тож коли в черговий раз прийдете з роботи втомлені — ці макарошки вас врятують, інформує
Ukr.Media
Інгредієнти:- Макарони 150-200 грамів
- 1 середній кабачок
- 1 помідор
- часник, сіль, перець, приправи за смаком
Приготування:1. Відварюємо будь-які макарони.
2. Поки вони варяться, на сковорідці обсмажуємо кабачки, нарізані соломкою, помідор та часник протягом 10 хвилин.
3. Солимо та перчимо за смаком.
4. Додаємо готові макарони до кабачків, обсмажуємо ще 5 хвилин.
Все! Весняні макарошки готові! Якщо є бажання можна додати будь-яке м'ясо!
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
29-05-2020, 00:24
0
761