RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У яких знаків Зодіаку «лихе око»

Астрологи упевнені: у деяких Знаків Зодіаку сила погляду настільки велика, що вони, самі того не підозрюючи, можуть керувати оточуючими і насилати на них нещастя, інформує Ukr.Media.



У нашому житті завжди є місце містичному і непізнаному. При цьому абсолютно неважливо, чи вірите ви в це чи ні. До загадкових явищ можна віднести, наприклад, псування і пристріт.

Саме ці негативні енергетичні впливи часто стають причинами різних неприємностей в житті. Пристріт — ненавмисний вплив, який можна нанести простіше простого — просто висловивши душевний порив.

Ми пропонуємо поговорити про знаки Зодіаку з "поганим оком" і про енергоінформаційні ураження, які вони здатні завдати навколишнім.

Телець

Телець — знак, що володіє потужною екстрасенсорною енергетикою і здатністю наврочити практично будь-якій людині: і дитини, і дорослому. Найчастіше дістається їх близьким. Тельці схильні очікувати повної довіри від наближених до себе людей.

Тому, коли виникають підозри в чесності людини, в голові Тельців можуть оселитися темні думки. Чим довше триває ситуація, яка спровокувала образу, тим більше негативної енергії виллється на людину.

Уявні загрози мають точно таку ж силу, як і реальні слова. Уникнути покарання кривдника практично неможливо. Найчастіше вроки Тельців працюють недовго внаслідок їх м'якого серця, але б'ють вдвічі сильніше.

Близнюки

Близнюки володіють силою думки і великою вразливістю. Це майстри гострого слівця, а сказане ними досягає потрібного ефекту практично миттєво і міцно відбивається у свідомості іншої людини.

Своїми словами Близнюки можуть як щиро побажати щастя, так і наслати нещастя. Потрібно побоюватися гучних заяв Близнюків: адже кожне слово, кинуте зі зла, проб'є енергетичний захист "кривдника" і відіб'ється на самооцінці.

На превеликий жаль, Близнюки не усвідомлюють свій дар і часто не підозрюють про силу своїх слів.

Діва

Діви — обдаровані люди, що володіють різними прихованими талантами. На жаль, "лихе око" належить до їх числа. Деколи Діви дуже болісно реагують на чужі успіхи. Особливо коли в них в житті настають важкі дні.

І за безневинною розмовою вони мимоволі можуть налаштувати людину на негатив, причому зробивши це дуже майстерно, поселивши в людині величезні сумніви і забравши його частинку удачі собі. Їм невтямки, що будь-які слова, вимовлені вголос, здатні збутися і накликати на людину величезні неприємності.

Скорпіон

Є повір'я, що Скорпіони мають гіпнотичний погляд. Представникам цього сузір'я досить косо глянути на людину, щоб нашкодити її енергетиці і позбавити її удачі. У разі, коли Скорпіони свідомо бажають зла кривдникові, тому залишається лише звернутися до молитов.

Потужна негативна енергетика може пробити будь-який захист і завдати удару в саме вразливе місце. Зло Скорпіона може осісти по-різному: хтось відбудеться легкими неприємностями, інший же зляже з великим горем.

Найбільшу небезпеку Скорпіон несе для своїх ворогів. Величезна енергія, властива всім представникам цього сузір'я, дозволяє їм досягати великих висот в окультних практиках.

Козоріг

Козороги в житті не сприймають езотерику, але при цьому володіють потужною енергетикою і вродженою здатністю наврочити кривднику. Джерелом пристріту стає злість, заздрість або образа.

Козороги не люблять тих, хто стоїть вище їх по соціальній драбині. Тому, позаздривши вигідному положенню конкурента або красивому життю сусіда, Козоріг може мимоволі затамувати сильну образу або заздрість.

Це дуже гордий і вразливий Знак, якого легко зачепити за живе. Сплеск негативних емоцій як тайфун налітає на кривдника. Результат — пристріт або псування. На жаль, про наслідки своєї унікальної здатності ці знаки також нічого не знають, а даремно.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
28-05-2020, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 734

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.