Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Солянка: рецепти смачного та ароматного супу з м'ясним асорті

Солянка - неймовірно смачна перша страва. Правильна справжня солянка - це різноманітність смаків, вона ніколи не буває прісною.

Про це пише https://www.unian.ua/



Солянка - висококалорійна страва, її не слід готувати кожен день, якщо ви прагнете схуднути.

Цей суп вимагає певних фінансових витрат, але результат завжди приголомшливий. Спробуйте і ви приготувати цей ароматний і насичений суп.

Солянка м'ясна

- м'ясний бульйон - 1,5 л

- м'ясні продукти (шинка, ковбаса, балик тощо)

- цибуля ріпчаста — 1 шт

- корнішони — 5-6 шт.

- каперси — 20 г

- оливки — 2-5 шт.

- томатна паста — 2 ст. л.

- масло вершкове — 1 ст. л.

- сметана — 2-3 ст. л.

- лимон лавровий лист, перець горошком, зелень - за смаком.

Приготувати м'ясний бульйон. Цибулю нашаткувати, обсмажити на вершковому маслі, додати томатну пасту і продовжувати тушкувати 5-8 хвилин.

Солоні огірки порізати кубиками. У киплячий бульйон покласти готову цибулю, огірки, подрібнені каперси, оливки, а також м'ясні продукти та спеції і варити 5-10 хвилин.

Наприкінці варіння в солянку додати сіль і сметану. У кожну тарілку з солянкою покласти оливки, скибочку лимона і зелень.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram


Автор: Анна Семьонова

Рейтинг:
(голосів: 1)
9-05-2020, 00:59
Коментарів 0 Переглядів 440

Теги -
Популярне Коментують
• Новини








І пільговий проїзд, і талони на ікру…Блог Юлії Леськової
Часто буваю випадковим свідком різних розмов між пасажирами громадського транспорту
Ребус  із  багатьма  невідомими
Наші вибори – то завжди певна загадка
«Ніщо так не дивує людей, як їхній вибір»
Як виявилося, темою дискусії стали вивішені на дошці оголошень листівки з кандидатами в депутати.
загрузка...
Контроль за фінансами та компетентна бухгалтерія: як підприємцям успішно вести бізнес під час карантину*

Як вести бізнес під час карантину, щоб не опинитися на мілині, розповіла [b]засновниця та директорка консалтингової компанії "DARCHUK consulting" Галина ДАРЧУК.
Нове обладнання і дійсно круті майстри: як працює автосервіс «Мак-авто» у Мамаївцях?*

Засновник "Мак-авто" розповів про створення автосервісу та роботу найновіших верстатів.
«Повзуча» інфекція – герпес. Причини, симптоми. Де можна здати аналізи в Чернівцях?*

Про симптоми, профілактику та лабораторні дослідження герпесу – у матеріалі.
Брендинг сьогодні: 6 актуальних запитань-відповідей*

Про що важливо пам'ятати, наважуючись на зміни образу торгової марки розповідають Ігор і Наталя Суворови, власники брендингового агентства Wizart.
Повне сучасне професійне обстеження за декілька годин? «Західний судинний центр»*

Уже цієї осені на відвідувачів "Західного судинного центру" чекають кілька цікавих і важливих пропозицій.