RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як приготувати маринад для шашлику: ТОП-5 рецептів


Рецепти оригінальних маринадів, які допоможуть повністю розкрити смак різних видів м'яса: курки, баранини, свинини і яловичини.

Потрібно буде лише змішати всі інгредієнти і залишити в них м'ясо на кілька годин.



Кращий маринад для шашлику зі свинини

Час приготування:

10 хвилин

Складові:

500 г ріпчастої цибулі

сіль, перець

лавровий лист

Спосіб приготування:

Лук почистіть і наріжте кільцями.

Викладіть на м'ясо, посоліть і поперчіть за смаком, додайте лавровий лист.

Залиште маринуватися на кілька годин.

Маринад для шашлику з оцтом


Час приготування:

15 хвилин

Складові:


3-4 цибулини

100 мл столового, винного або яблучного оцту

сіль за смаком

спеції для шашлику – за смаком

Спосіб приготування:

Наріжте м'ясо шматочками приблизно 5х5 см, очищену цибулю – кільцями 0,5 см.

Перемішайте руками свинину з цибулею, сіллю і спеціями.

Оцет розведіть водою і влийте в м'ясо. Перемішайте – м'ясо має бути покрите маринадом повністю. Залиште щонайменше на 2-3 години або на всю ніч.

Маринад для шашлику з курки

Час приготування:


25 хвилин

Складові:

100 мл рідкого меду

2 апельсина або лимона

2 столові ложки рослинної олії

2 чайні ложки каррі

мелений перець чилі за смаком

сіль за смаком

Спосіб приготування:

Вичавіть сік із цитрусових, полийте куряче м'ясо соком і дайте постояти 15-20 хвилин.

Після цього змастіть курку маринадом, приготованим із суміші меду, олії та спецій.

Маринуйте 1,5-2 години.

Кращий маринад для шашлику з яловичини і баранини


Час приготування:

10 хвилин

Складові:

1 стакан сухого червоного вина

3-4 цибулини

3-4 зубчики часнику

сіль, червоний мелений перець – за смаком

Спосіб приготування:


Цибулю і часник наріжте якомога дрібніше.

Змішайте вино, цибулю, часник і спеції і маринуйте шматочки м'яса впродовж 3-5 годин.

Швидкий маринад для шашлику

Час приготування:

10 хвилин

Складові:

500 мл мінеральної газованої води

500 г ріпчастої цибулі

1 столова ложка рослинної олії

чорний перець – за смаком

Спосіб приготування:


Цибулю подрібніть за допомогою ножа або блендера.

Додайте отриману масу до свинини, нарізаної на шматки, поперчіть, влийте мінералку і додайте олію.

Відправте маринуватися в холодильник.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
30-04-2020, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 2 423

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.