RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Зірка не за фахом: на кого вчилися українські артисти


Зірки українського шоу-бізнесу точно не пропадуть, адже в їх "запасній кишені" є диплом з професією, яка нічого спільного з шоу-бізнесом не має.

Про те, на кого вчилися українські зірки і ким мріяли стати пише Сьогодні



Володимир Остапчук – педагог, викладач англійської мови. Артист здобув вищу філологічну освіту, а саме – в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Перед тим, як зрозуміти, чим би він дійсно хотів займатися в житті, Володимир певний час працював викладачем англійської мови.

Остапчук зізнався, що робота на телебаченні вимагає продовження, тому артист серйозно зайнявся стендапом. Від творчих професій шоумен відходити не збирається, адже не бачить себе в кардинально інших сферах.

"Я дуже хочу зайнятися стендапом. Зараз працюю з авторами і ми готуємо мій великий сольний концерт в кінці вересня. Якщо все буде добре, ми його обов'язково проведемо. Я дуже хочу зустрічатися з людьми для того, щоб тестувати цей матеріал. Мені 35 і мені є, що розповісти людям. Ось в чому прикол. Зараз незалежно від карантину будуть дуже актуальними онлайн-виступи, YouTube-канали, стрімінг й інше. Сюди точно потрібно йти і тут знадобляться мої вже напрацювання і мій професіоналізм. Мені здається, що люди зараз сумують за нормальним інтертейментом і це все буде в ціні. У 25 років я зрозумів, чим хочу займатися і це досить пізно. Але в таких суміжних професіях я себе бачу. Чимось кардинально іншим я точно займатися не буду. Пекти хліб, наприклад", – зізнався Остапчук.

Артем Пивоваров – помічник анестезіолога. Один з самобутніх українських співаків і саундпродюсерів – працює в новому музичному стилі нью-вейв. Артист родом з Вовчанська Харківської області. Мільйонні перегляди на YouTube, співпраця зі знаменитими артистами і всенародна любов, а музичної освіти немає.

У 12 років майбутній артист вступив до музичної школи на клас гітари, але через три місяці кинув навчання. Як розповів Артем, причиною тому стали відмінності у поглядах з освітньою системою і викладачами. Після закінчення 9 класів середньої школи Артем вступив до Вовчанського медичного коледжу і продовжив вчитися в Національній академії міського господарства в Харкові, де здобув науковий ступінь бакалавра з екології.

Пивоваров паралельно займався музикою і протягом трьох років працював на посаді помічника анестезіолога. Але одного разу потрапивши в музичний колектив, вирішив кинути медицину.

"Я часто говорю з музикою, і це той випадок, коли вона мене сама запросила. Я тоді співав у групі Dance party. Dance! Dance! у Харкові і паралельно працював. Ми поїхали з хлопцями в тур на 30 днів. Це були незабутні емоції. Коли повернувся з туру, зрозумів, що хочу займатися музикою. І неважливо, чи буду я з цього заробляти. я розумію, що завжди можу повернутися в медицину, якщо з музикою не вийде. Під час роботи анестезіологом я випав з життя на два роки. Але тоді у мене була зона комфорту – я жив у друзів у Харкові і мені не потрібно було платити за квартиру. Ця рутина мене поглинула", – розповів Артем Пивоваров.

Потап – вчитель фізкультури. Відомий репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) і зовсім може похвалитися не одним дипломом. Крім магістра економічних наук, Потап також отримав педагогічну освіту і навіть працював учителем фізкультури. До всього, Потап відучився в Національному університеті фізвиховання та спорту України та є дипломованим тренером по водному поло, плаванню. Нещодавно артист згадував цікавусторію з його далекого минулого. Коли Потапу було 19 років, він викладав фізкультуру в школі, де навчалася ексучасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос.

Репер зізнався, що вона була найкрасивішою дівчинкою в класі. А її однокласники навіть погрожували Потапу вбити його, якщо він не перестане на неї дивитися.

Але доля розпорядилася по іншому – Потап став справжньою зіркою українського шоу-бізнесу, а також розкрив у собі талант до написання пісень і музики.

Гайтана – економіст. Відома співачка Гайтана до п'яти років жила за кордоном, в республіці Конго, в Браззавілі, звідки родом її батько – Клавер Ессамі. У 1985 році разом з матір'ю Тетяною Петрівною Гайтана повернулася на Україну, де вивчила російську та українську мови. Також майбутня співачка провчилася у музичній школі по класу саксофона.

Але мати майбутньої зірки завжди мріяла, щоб її донька отримала економічну освіту. Гайтана не раз зізнавалася, що особливої тяги у неї не було до економіки, більше до душі музика. Але щоб не засмучувати маму, втілила її мрію в реальність.

Але це ще не всі заслуги артистки, з дитинства вона займалася настільним тенісом, здобувши звання кандидата в майстри спорту.

Юлія Саніна
– фольклорист, журналіст. Українська співачка і фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна (Юлія Голован) виросла в музичній сім'ї та з трьох років вже виходила на сцену як солістка ансамблю, яким керував її батько. Пізніше Юлія стала вчитися в музичній школі по класу джазового та естрадного мистецтва, а паралельно виступала разом з різними колективами, зокрема, з молодіжним джаз-бендом Sister Siren.

Коли прийшов час вступати до університету, майбутня зірка вибрала зовсім не музикальний профіль і вступила на філологічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який закінчила в 2013 році зі ступенем магістра в галузі фольклористики. Потім Юлія захопилася журналістикою і навіть встигла взяти кілька інтерв'ю. Одне з яких для неї стало доленосним – вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, на той час продюсером Валерієм Бебком. Разом вони і створили успішний музичний проект – групу The Hardkiss.

Assol – юрист, менеджер. Українська співачка Assol розпочала свою кар'єру ще в 5 років. Її батько – колишній народний депутат Ігор Гуменюк – допомагав дочці фінансово. Ще до того, як визначитися з вищою освітою, маленька дівчинка досягла в музиці високих вершин. На її зворушливу пісню "Червоні вітрила" зняли відеокліп, а в 2000 році у Assol вийшов однойменний студійний альбом. Тоді ж Катя отримала два дипломи російського комітету реєстрації рекордів планети як наймолодший виконавець, випустив компакт-диск і дав сольний концерт.

З 2008 року Катя зробила творчу перерву і відправилася на навчання до Англії. Через рік дівчина повернулася до України і знову почала займатися музикою. Чотири роки тому Assol отримала диплом юриста з відзнакою і через рік вступила до магістратури за спеціальністю "готельний і туристичний менеджмент". Assol зізналася, що якби не музика, вона б із задоволенням займалася бізнес-консультаціями і менеджментом. Їй ця тема дуже цікава!

Тарас Тополя – юрист. Український музикант і лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя, який недавно повідомив радісну новину про третю вагітність дружини Alyosha, з дитинства захоплювався музикою. Майбутня зірка з ранніх років навчався грі на скрипці, а також займався в чоловічому хорі імені Ревуцького. Цікаво, що Тарас ще в старших класах школи заснував свій музичний колектив, який згодом трансформувався в популярну групу "Антитіла".

Але вступати до музичного училища Тополя не поспішав, а вибрав, як йому тоді здавалося, серйозніший напрямок. Тарас Тополя здобув вищу юридичну освіту в Академії Міністерства Внутрішніх Справ, яку закінчив у 2007 році.

"Я вчуся вчити дітей. Педагогіка, психологія дітей різного віку, навіть нейрокерування у мене в планах. Частину своїх сил і енергії в майбутньому я планую присвятити дітям. Це завжди було моїм покликанням. Нарешті я вирішила підняти свої знання на професійний рівень, з повним запалом, властивим мені, коли я віддаюся новій справі ", – розповіла співачка шанувальникам на своїй сторінці в Instagram.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
30-04-2020, 00:10
Коментарів 0 Переглядів 3 183


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!