Рецепт хрустких сирних крокетів з плавленим сиром

новини
2 334
0
Рецепт хрустких сирних крокетів з плавленим сиром

Хрусткі сирні крокети з плавленим сиром

Інгредієнти:



Сир твердий 300 г

Плавлений сир 1 шт.

Яйця 4 шт.

Батон білий 1 шт.

Цукор 6 ст. л.

Олія рослинна 3 ст. л.

Зелень за смаком

Приготування:

Готуємо панірувальні сухарі. Нарізаємо батон на кубики, підсушуємо їх у духовці та перемелюємо в блендері в крупну крихту.

Готуємо крокети. Яйця добре промиваємо, відокремлюємо білки від жовтків. Кладемо білки на 10 хвилин у холодильник, а потім збиваємо в міцну піну. Жовтки змішуємо з водою в пропорції 1 ст. л. на жовток.

Натираємо обидва види сиру на тертці. З’єднуємо сир з білками, обережно перемішуємо. Можна додати в сирну масу дрібно нарізану зелень.

Формуємо із маси кульки та кладемо в холодильник, щоб вони краще "склеїлися".

Через 15-20 хвилин виймаємо кульки з холодильника й обвалюємо їх у панірувальних сухарях, потім опускаємо в яєчний жовток, розведений з водою, і знову обвалюємо в сухарях.

Розігріваємо в сотейнику рослинну олію і обсмажуємо в ній сирні крокети до утворення світло-коричневої скоринки.
Виймаємо крокети та викладаємо їх на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: