Великий піст: гриби, фаршировані рисом Басматі

новини
888
0
Великий піст: гриби, фаршировані рисом Басматі

Гриби, фаршировані рисом Басматі

Інгредієнти:



Рис басматі50 грам

Шампіньйони 600 грам

Сіль за смаком

Цибуля 100 грам

Соняшникова олія

Чорний молотий перець

Приготування:

Відварити рис в підсоленій воді

Помити шампіньйони, вирізати у них ніжки, а капельшки розкласти на змазанаму олією деко.

Цибулю мілко порізати і легко піджарити на олії

Додати туди нарізані ніжки шампіньйонів і продовжувати піджарювати все разом до золотавого кольору

Додати на пательню відварений рис, підсолити, поперчити за смаком, помішай.

Нафаршируй капелюшки цією начинкою і запечи в духовці при 190 градусів близько 20 хвилин

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: