DataLife Engine > новини > Великий піст: гриби, фаршировані рисом Басматі

Великий піст: гриби, фаршировані рисом Басматі

Великий піст: гриби, фаршировані рисом Басматі

Гриби, фаршировані рисом Басматі

Інгредієнти:

{reklama}

Рис басматі50 грам

Шампіньйони 600 грам

Сіль за смаком

Цибуля 100 грам

Соняшникова олія

Чорний молотий перець

Приготування:

Відварити рис в підсоленій воді

Помити шампіньйони, вирізати у них ніжки, а капельшки розкласти на змазанаму олією деко.

Цибулю мілко порізати і легко піджарити на олії

Додати туди нарізані ніжки шампіньйонів і продовжувати піджарювати все разом до золотавого кольору

Додати на пательню відварений рис, підсолити, поперчити за смаком, помішай.

Нафаршируй капелюшки цією начинкою і запечи в духовці при 190 градусів близько 20 хвилин

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад