Великий піст: гриби, фаршировані рисом Басматі
Гриби, фаршировані рисом Басматі
Інгредієнти:
{reklama}
Рис басматі50 грам
Шампіньйони 600 грам
Сіль за смаком
Цибуля 100 грам
Соняшникова олія
Чорний молотий перець
Приготування:
Відварити рис в підсоленій воді
Помити шампіньйони, вирізати у них ніжки, а капельшки розкласти на змазанаму олією деко.
Цибулю мілко порізати і легко піджарити на олії
Додати туди нарізані ніжки шампіньйонів і продовжувати піджарювати все разом до золотавого кольору
Додати на пательню відварений рис, підсолити, поперчити за смаком, помішай.
Нафаршируй капелюшки цією начинкою і запечи в духовці при 190 градусів близько 20 хвилин
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Повернутися назад