Наполеон з рибою
Інгредієнти:
коржі для "Наполеона" - 5 шт.,
три яйця,
рибні консерви - 150 г,
цибуля - 1 шт.,
морква - 1 шт.,
майонез - 250 г.
Приготування:
Обсмаж цибулю і моркву на рослинному маслі і дай охолонути.
Звари яйця круто і також почекай, поки вони охолонуть.
Подрібни яйця і змішай з овочами.
Додай рибну консерву в начинку. Перед цим видали з неї кістки (якщо вони є) і розімни виделкою.
Корж для "Наполеона" змасти майонезом і виклади на нього начинку. Закрий іншим коржем і повтори дії.
Коли сформуй всі коржі в торт, верхній корж можна прикрасити тертим сиром та зеленню.
Дай пирогу просочитися.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram