DataLife Engine > новини > Наполеон з рибою: рецепт торта з консервами

Наполеон з рибою: рецепт торта з консервами

Наполеон з рибою: рецепт торта з консервами

Наполеон з рибою

Інгредієнти:

{reklama}

коржі для "Наполеона" - 5 шт.,

три яйця,

рибні консерви - 150 г,

цибуля - 1 шт.,

морква - 1 шт.,

майонез - 250 г.

Приготування:

Обсмаж цибулю і моркву на рослинному маслі і дай охолонути.

Звари яйця круто і також почекай, поки вони охолонуть.

Подрібни яйця і змішай з овочами.

Додай рибну консерву в начинку. Перед цим видали з неї кістки (якщо вони є) і розімни виделкою.

Корж для "Наполеона" змасти майонезом і виклади на нього начинку. Закрий іншим коржем і повтори дії.

Коли сформуй всі коржі в торт, верхній корж можна прикрасити тертим сиром та зеленню.

Дай пирогу просочитися.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад