Китайська локшина
Інгредієнти:
Яловичина 300 гр.
Пшенична локшина 300 гр.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Перець болгарський червоний 2 шт.
Перець чилі 1 шт.
Часник 3 зубчики
Зелена цибуля 1 пучок
Соєвий соус за смаком
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
Нарізаємо довгими шматочками нашу яловичину.
Півкільцями нарізаємо болгарський перець.
Перець чилі ріжемо кружальцями. Чистимо часник і також нарізаємо.
Обжареваем м'ясо в рослинному маслі. У нашому випадком, ми смажимо в казані на багатті.
Додаємо до обсмаженого м'яса цибулю, болгарський перець.
Також викладаємо часник і перець чилі.
Солимо і перчимо за смаком. Додаємо спеції.
У відварену локшину заливаємо соус теріякі, або соєвий соус, на вибір.
Змішуємо нашу локшину з обсмаженою м'ясом і овочами. Посипаємо зеленню, і подаємо гарячим.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram