Як приготувати китайську локшину вдома: рецепт популярної страви

новини
875
0
Як приготувати китайську локшину вдома: рецепт популярної страви

Китайська локшина

Інгредієнти:



Яловичина 300 гр.

Пшенична локшина 300 гр.

Цибуля ріпчаста 1 шт.

Перець болгарський червоний 2 шт.

Перець чилі 1 шт.

Часник 3 зубчики

Зелена цибуля 1 пучок

Соєвий соус за смаком

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

Нарізаємо довгими шматочками нашу яловичину.

Півкільцями нарізаємо болгарський перець.

Перець чилі ріжемо кружальцями. Чистимо часник і також нарізаємо.

Обжареваем м'ясо в рослинному маслі. У нашому випадком, ми смажимо в казані на багатті.

Додаємо до обсмаженого м'яса цибулю, болгарський перець.

Також викладаємо часник і перець чилі.

Солимо і перчимо за смаком. Додаємо спеції.

У відварену локшину заливаємо соус теріякі, або соєвий соус, на вибір.

Змішуємо нашу локшину з обсмаженою м'ясом і овочами. Посипаємо зеленню, і подаємо гарячим.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.