DataLife Engine > новини > Як приготувати китайську локшину вдома: рецепт популярної страви

Як приготувати китайську локшину вдома: рецепт популярної страви

Як приготувати китайську локшину вдома: рецепт популярної страви

Китайська локшина

Інгредієнти:

{reklama}

Яловичина 300 гр.

Пшенична локшина 300 гр.

Цибуля ріпчаста 1 шт.

Перець болгарський червоний 2 шт.

Перець чилі 1 шт.

Часник 3 зубчики

Зелена цибуля 1 пучок

Соєвий соус за смаком

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

Нарізаємо довгими шматочками нашу яловичину.

Півкільцями нарізаємо болгарський перець.

Перець чилі ріжемо кружальцями. Чистимо часник і також нарізаємо.

Обжареваем м'ясо в рослинному маслі. У нашому випадком, ми смажимо в казані на багатті.

Додаємо до обсмаженого м'яса цибулю, болгарський перець.

Також викладаємо часник і перець чилі.

Солимо і перчимо за смаком. Додаємо спеції.

У відварену локшину заливаємо соус теріякі, або соєвий соус, на вибір.

Змішуємо нашу локшину з обсмаженою м'ясом і овочами. Посипаємо зеленню, і подаємо гарячим.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад