Курячі ніжки в духовці по-італійськи: рецепт вишуканої страви

новини
1 299
0
Курячі ніжки в духовці по-італійськи: рецепт вишуканої страви

Курячі ніжки в духовці по-італійськи

Інгредієнти:



6 курячих гомілок або стегенець

2 помідори

100 г маслин

1 головка часнику + 3-4 зубчики

Чебрець

Оливкова олія

Сіль, перець

Приготування:

У форму для запікання налийте оливкову олію, додайте сіль, чорний перець і дрібно нарізані зубчики часнику. Викладіть курячі ніжки і ретельно перемішайте.

Помідори наріжте великими скибочками. Головку часнику розріжте навпіл.

Маслини викладіть в два поліетиленових пакети і відбийте дерев'яним молотком. Після цього ви зможете легко видалити кісточки.

Додайте до ніжок помідори, маслини і часник.

Додайте листочки чебрецю, накрийте кришкою і запікайте протягом 35-40 хвилин при температурі 170 °C.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.