Курячі ніжки в духовці по-італійськи
Інгредієнти:
6 курячих гомілок або стегенець
2 помідори
100 г маслин
1 головка часнику + 3-4 зубчики
Чебрець
Оливкова олія
Сіль, перець
Приготування:
У форму для запікання налийте оливкову олію, додайте сіль, чорний перець і дрібно нарізані зубчики часнику. Викладіть курячі ніжки і ретельно перемішайте.
Помідори наріжте великими скибочками. Головку часнику розріжте навпіл.
Маслини викладіть в два поліетиленових пакети і відбийте дерев'яним молотком. Після цього ви зможете легко видалити кісточки.
Додайте до ніжок помідори, маслини і часник.
Додайте листочки чебрецю, накрийте кришкою і запікайте протягом 35-40 хвилин при температурі 170 °C.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram