DataLife Engine > новини > Курячі ніжки в духовці по-італійськи: рецепт вишуканої страви

Курячі ніжки в духовці по-італійськи: рецепт вишуканої страви

Курячі ніжки в духовці по-італійськи: рецепт вишуканої страви

Курячі ніжки в духовці по-італійськи

Інгредієнти:

{reklama}

6 курячих гомілок або стегенець

2 помідори

100 г маслин

1 головка часнику + 3-4 зубчики

Чебрець

Оливкова олія

Сіль, перець

Приготування:

У форму для запікання налийте оливкову олію, додайте сіль, чорний перець і дрібно нарізані зубчики часнику. Викладіть курячі ніжки і ретельно перемішайте.

Помідори наріжте великими скибочками. Головку часнику розріжте навпіл.

Маслини викладіть в два поліетиленових пакети і відбийте дерев'яним молотком. Після цього ви зможете легко видалити кісточки.

Додайте до ніжок помідори, маслини і часник.

Додайте листочки чебрецю, накрийте кришкою і запікайте протягом 35-40 хвилин при температурі 170 °C.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад