RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Саме такі питання часто ставлять студенти та їхні батьки у нашому центрі підготовки — "Перших київських курсах іноземних мов". Такими питаннями задавалися, мабуть, майже всі, хто вирішив скласти міжнародний іспит. Сьогодні дамо на них відповіді, розставивши всі крапки над "і", бо вже 16 травня 2020 року відбудуться чергові кембриджські іспити (FCE (B2, Flyers, TKT) для всіх бажаючих (реєстрація відкрита до 27.03.2020).

Люди складають Кембриджські іспити з різних причин. Для більшості кандидатів сертифікат Cambridge English потрібен для того, щоб:
вступити до університету або коледжу закордоном,
мати перспективу подальшого кар’єрного зростання,
об’єктивно оцінити свої знання з англійської мови.

По всьому світу тисячі університетів, роботодавців і офіційних організацій довіряють результатам саме Кембриджських екзаменів, адже їх розробляє кваліфікована команда експертів.

Чим не чудова мотивація?
Виходячи зі сфери інтересів, ви легко підберете відповідний для себе Кембриджський іспит з англійської мови. Проте це не просто система оцінювання знань з англійської мови, але й чудовий саморозвиток для будь-якого професіонала. Наприклад, для вчителів іноземних мов є своя низка тестів, які підтверджуватимуть кваліфікацію.

З чого ж почати?
Перш за все, потрібно ознайомитись з різними варіантами тестів, для розуміння який підходить саме Вам.
Поділяються вони на: кембриджські іспити на знання загальної англійської мови (A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE)).

Важливим є те, що термін дії кембриджських сертифікатів необмежений на відміну від відомих TOEFL та IELTS.

Що ж Кембридж пропонує дітям та підліткам?
Young Learners English Tests: Starters, Movers, Flyers.
Для юних студентів, які прагнуть розвитку у англійській мові Cambridge English розробив спеціальну систему тестів, мотивуючу дітей просуватися у вивченні англійської мови все вище і вище. Кембриджські тести для дітей YLE Tests оцінюють рівень знання англійської мови у школярів 7-12 років. Розрізняють 3 рівні складності іспиту (3 "щаблі"): Pre A1 Starters (початковий рівень), A1 Movers (середній рівень) і A2 Flyers (рівень підвищеної складності).
Іспити для старшої школи – A2 Key for Schools (KET for School) і B1 Preliminary for Schools (PET for School), розроблені спеціально для підлітків 11-14 років та відповідають рівням А2 – В1 Шкали Ради Європи.

Кембриджські іспити: розкіш чи необхідність? Чому вони стали такі популярні? Чи варто їх складати? Які перспективи та переваги?*


Раді повідомити вам, що ми отримали офіційний лист від Міністерства Освіти і Науки України щодо зарахування міжнародних сертифікатів з ангілiйської мови, як 12 балів з ДПА в 9 та 11 класах в 2020 році.
Також як і в минулому році, наступні іспити зараховуються як 12 балів з ДПА:
для загальоосвітніх шкіл:
- в 9 класі А2 Key (KET)
- в 11 класі B1 Preliminary (PET)
для спеціалізованих шкіл:
-в 9 класі B1 Preliminary (PET)
- в 11 класі B2 First (FCE)
Подати сертифікат потрібно до 02.06.2020.

Що ми можемо запропонувати викладачам?
Кембриджські іспити для викладачів англійської мови (TKT, TKT CLIL, TKT YL).
Іспит TKT був запропонований Cambridge English в 2005 р. TKT забезпечує прекрасну методичну базу для викладання англійської мови. Також були введені додаткові модулі TKT: CLIL (Content and Language Integrated Learning) і YL (Young Learners). Варто зазначити, що кожен модуль TKT оцінюється окремо, і за кожен модуль видається окремий сертифікат. Кожен кваліфікований викладач набагато впевненіше почувається на уроках та методичних нарад серед колег. Це і не дивно, адже сертифікати підтверджують не просто знання методичного матеріалу, але і допоможуть на практиці. Цікавим фактом є те, що тест розроблений таким чином, що охоплює усі аспекти викладання: від лексики і граматики до важливих питань організації класної роботи з учнями будь-якого віку.
Отже, переваг у Кембриджських іспитів безперечно безліч! Визнання володіння рівнем мови на міжнародному рівні є одним з найбільших. Це безперечно корисна інформація і для досвідчених вчителів, і для новачків. Не варто зволікати та відкладати на потім, запишіться у групу підготовки до Кембриджських іспитів у нашому центрі підготовки просто зараз!

м. Чернівці
вул. Головна, 27
вул. Шевченка, 14-16 (ЗОШ 4)
095 603 52 03
050 81 400 50
http://kursymov.com/chernivci/
Редактор: Марія Фернюк
19-02-2020, 14:25
Коментарів 0 Переглядів 5 051

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги