Як зварити смачний суп із заморожених овочів

новини
10 670
0
Як зварити смачний суп із заморожених овочів

Овочевий суп – дієтичний, корисний і поживний обід для тих, хто стежить за своєю фігурою і здоров'ям. Для ситності в нього можна додати рис, макарони або булгур.

Суп із заморожених овочів з рисом

Час приготування: 30 хвилин

Калорійність: 43 ккал на 100 г

Інгредієнти:

500 г заморожених овочів для супу

1 кавова чашка рису

600 мл води або бульйону

Сіль, перець

Сушені трави

Нарізана зелень – за смаком

Спосіб приготування:

Закип'ятіть воду або бульйон. У киплячу рідину викладіть рис і варіть протягом 10 хвилин.

Потім додайте заморожені овочі та варіть до готовності, близько 10-15 хвилин.

Розлийте овочевий суп по тарілках і прикрасьте нарізаною зеленню. Подавайте разом з хлібом, за бажанням додавши сметану.

Корисна порада

Ви можете взяти найрізноманітніші овочі: квасолю, перець, картоплю, селеру, моркву, горошок.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
На Буковині відкриють одне з найбільших лавандових полів України - фото
У трагічній ДТП у Франції загинули викладачки коледжу на Буковині: що про них відомо
Липові довідки за 4000 євро: на Буковині затримали чоловіка, який допомагав уникнути призову
Підполковника з Буковини посмертно відзначено званням Героя України
ДТП автобуса з буковинцями у Франції: є перші деталі розслідування і звинувачення
У Чернівцях у зв'язку із будівництвом центру «Буковина Мол» змінять організацію дорожнього руху
15 червня, 2025
У коледжі на Буковині розповіли про стан дітей, які потрапили в аварію у Франції
Уроки англійської та ресторанне меню: що пропонують літні табори на Буковині
Більше дронів – менше втрат. Воїни 80 бригади збирають на мавіки
Всі діти живі і скоро будуть на Буковині: що наразі відомо про трагічну ДТП у Франції