Овочевий суп – дієтичний, корисний і поживний обід для тих, хто стежить за своєю фігурою і здоров'ям. Для ситності в нього можна додати рис, макарони або булгур.
Суп із заморожених овочів з рисомЧас приготування: 30 хвилин
Калорійність: 43 ккал на 100 г
Інгредієнти:
500 г заморожених овочів для супу
1 кавова чашка рису
600 мл води або бульйону
Сіль, перець
Сушені трави
Нарізана зелень – за смаком
Спосіб приготування:Закип'ятіть воду або бульйон. У киплячу рідину викладіть рис і варіть протягом 10 хвилин.
Потім додайте заморожені овочі та варіть до готовності, близько 10-15 хвилин.
Розлийте овочевий суп по тарілках і прикрасьте нарізаною зеленню. Подавайте разом з хлібом, за бажанням додавши сметану.
Корисна порадаВи можете взяти найрізноманітніші овочі: квасолю, перець, картоплю, селеру, моркву, горошок.