RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як урізноманітнити статеве життя: 10 порад

Ми всі хочемо, щоб наш секс був яскравим, емоційним і приносив максимум задоволення. У нас є мрії, фантазії, бажання, які хотілося б втілити в життя, але дуже часто буває так, що ми не знаємо, як сказати про це партнерові. Як з цим бути? З цим запитанням ми звернулися до засновниці готелю для рольових ігор Cherry Twins Олени Соловйової, і вона дала 10 важливих порад, як зробити інтимне життя вашої пари яскравішим.

Секс починається не в ліжку




Якщо пара живе багато років разом, у неї виробляються своєрідні якорі-звички, зокрема, і щодо сексуального життя: від "вдягла червоні труси" до відвезли дітей до бабусі – своєрідні підказки партнеру, що "сьогодні так". Це вбиває спонтанність. Дражніть одне одного, йдіть від кохання за розкладом.

Говоріть одне одному про свої бажання

Ніхто не вміє читати думки. Ваш партнер буде вам вдячний, якщо ви підкажете йому\їй, чого вам хочеться. Не можете підібрати слова? Соромитеся? Напишіть записку. Дайте посилання на відео, яке вас заводить. Не мовчіть про те, чого вам хочеться.

Вчіть один одного

Покажіть партнеру, які саме ласки вам приємні. Така гра дуже збуджує, особливо чоловіків, крім того, це дуже емоційно зближує пару. Якою б не була близькою і рідною людина – кожен з нас унікальний і має свої ерогенні зони і точки збудження. Не соромтеся показати, що вам приємно – у вас дуже вдячний глядач.

Будьте чуттєвими

Всі знають про те, наскільки важлива прелюдія, і тим не менше. Не поспішайте перейти безпосередньо до фрикцій. Дотики, поцілунки, слова – це те, що перетворює технічний секс саме на близькість двох люблячих людей.

Міняйте локацію

Грати хочеться всім, але головне в цій справі створити атмосферу, яка розташовує, і збудливу обстановку, щоб вдалося реалізувати всі ваші сексуальні фантазії.

У спальні на ліжку вже нудно, на вулиці страшно і незручно, але є місця, створені спеціально для того, щоб урізноманітнити секс, але при цьому отримати задоволення, а не штраф або травму. Наприклад, у Києві функціонує готель для рольових ігор, а в Європі і Китаї такі заклади вже стали звичайною практикою і користуються попитом серед пар різного віку.

Не соромтеся пробувати нове

Секс-меблі, ударні девайси, пристосування для фіксації – всі ці дорослі іграшки привнесуть у ваш секс максимальне збудження і бажання грати.

Рольові ігри

Це справжнісінька "таблетка" від зрад, рутини та нудьги. Можливість ненадовго побути зовсім іншими людьми, приміряти на себе зовсім інші ролі, стандарти поведінки і спілкування. Скромниця стає зухвалою доміною, а владний начальник – скромним пажем у ніг королеви.

Пари, які практикують рольові ігри, вкрай рідко розходяться. Їм нема чого шукати когось на стороні, вони можуть бути яскравими і різними одне для одного. Спробуйте, це того варте!

Вживайтесь в роль по-справжньому


Не варто намагатися грати королеву в домашніх спортивних штанях. Навіть якщо ви не плануєте виїжджати кудись зі своєї спальні – продумайте костюми і діалоги. Розтягніть гру мінімум на 20-30 хвилин до того, як перейти безпосередньо до сексу, зловіть кураж, який відповідає образу.

Компліменти

Всупереч стереотипам, вони важливі для чоловіків навіть більше, ніж для жінок. Говоріть одне одному, як ви сумуєте, що вас приваблює в партнері фізично і духовно, як він\вона важлива для вас, як вас збуджує його смак\ голос\ запах. Кожному з нас дуже важливо чути такі зізнання на свою адресу. Це підвищує самооцінку і зміцнює відносини.

Час тільки вдвох

Ви ніколи не переробите всі справи і не вирішити всіх проблем. Ми хочемо встигнути все і одразу, і часто виходить так, що саме увагу до коханих людей ми відкладаємо на "потім". Ми встигаємо в спортзал, на курси розвитку, на роботу і на зустріч з друзями, але ввечері ми говоримо "давай завтра, немає сил". Так зникає пристрасть і приходить побут. А за ним - нудьга, рутина і зради.

Заведіть собі правило: хоча б один вечір на тиждень присвячувати лише одне одному. Вийдіть з будинку, проведіть красиво вечір, подаруйте один одному ніжність, увагу і турботу.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
15-10-2019, 00:38
Коментарів 0 Переглядів 3 076

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!