RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Навіть в усталених сімейних парах звичні сексуальні сценарії з часом руйнуються, а постільні очікування не виправдовуються. Це може привнести розлад навіть в найміцніші стосунки. Нерідко в цьому звинувачують партнера і намагаються знайти вихід в зрадах. Але зміна сексуальних бажань і можливостей з віком змінюється і у чоловіків, і у жінок. Більш того, в одному і тому ж віці чоловіки і жінки перебувають на різних рівнях своєї сексуальності.

Як відрізняється сексуальність в різному віці, розповідає експерт сервісу DOC.ua, старший науковий співробітник відділу сексопатології та андрології ДУ "Інститут урології НАМН України" Максим Романюк.



15-30 років

Кількість, а не якість

Вік гормональних вибухів і активного пізнання своєї сексуальності. Недовгий період, коли і хлопці, і дівчата перебувають майже на рівні в своїх бажаннях і можливостях. І якщо перший досвід може відкладатися через страхи, стрес і адреналін (найлютіших ворогів ерекції), то такі контакти можуть відбуватися часто, до декількох разів на день. І хоча дівчата в цей період також активні, як і хлопці, піком жіночої сексуальності ці роки назвати складно. Чуттєвість і еротизм в них тільки починають розвиватися, і більше половини поки не можуть відчути оргазм.

Скільки разів на тиждень потрібно займатися сексом у вашому віці


30-40 років

Жінки отримують першість

У такому віці, як правило, з'являються постійні партнери та це дозволяє більше розкриватися, пізнаючи бажання власні і один одного. Секс рідше, ніж в юні роки – 2-4 рази на тиждень, – але він стає не порядок кращим.

Скільки разів на тиждень потрібно займатися сексом у вашому віці


Поки у чоловіків гормони залишаються на високому, але вже не піковому, рівні, жінки переживають справжній сплеск активності. Часто це пов'язано з вагітністю та пологами, які кардинально змінюють жіночий гормональний профіль, підвищуючи здатність до оргазму. У цьому віці жінка вже вивчила своє тіло, і знає, чого хоче від сексу, і не соромиться говорити про це партнеру.

В цей же час фіксується найбільша кількість жіночих зрад, тому що тільки "подружнього обов'язку" може бути недостатньо.

40-55 років

Соціальна сексуальність

Незважаючи на поступове зниження рівня тестоcтерону, у чоловіків зростає їх "соціальна" сексуальність. Облаштувавши сімейний побут і секс, чоловік починає нудьгувати в них. Багато хто намагається урізноманітнити своє сексуальне життя, додавши в нього яскраві емоції – рольові ігри, тривалі прелюдії, нерідко – зради. Секс в цьому віці якісний, в середньому пару разів на тиждень.

Скільки разів на тиждень потрібно займатися сексом у вашому віці


У жінок сексуальність знижується, адже і процеси старіння у них починаються раніше. До того ж, дуже зростає почуття соціальної відповідальності за сім'ю, моральне обличчя, можливо, пов'язане з успішною кар'єрою. Сексуальне життя за частотою трохи відстає від чоловічого.

55-65 років

Друга молодість

Як чоловіки, так і жінки вже пережили клімакс, однак вплинув він на них по-різному. В цей час нерідко настають проблеми з ерекцією органічного характеру. І багато чоловіків на тлі вже майже повністю зниженого тестостерону можуть вирішити для себе, що не варто і боротися. Ті ж, хто бажає залишатися активними, знаходять коханок значно молодших.

У той же час у жінок в менопаузі пропадає підсвідома ноша з плечей – страх незапланованої вагітності, що дозволяє розслабитися як в плані контрацепції, так і в плані сексу взагалі. Хоч і падає кількість естрогену в крові у жінок, гормонів, які відповідають за жіночу сексуальність, проте нерідко збільшується кількість чоловічих статевих гормонів, андрогенів, які відповідають за лібідо в цілому. У зв'язку з цим, жінки також нерідко заводять значно молодших коханців.

Середня частота і потреба організму в сексі становить раз на 7-10 днів.

Скільки разів на тиждень потрібно займатися сексом у вашому віці


За 65 років

Не списувати з рахунків

З появою збуджуючих препаратів (інгібіторів фосфодіестерази п'ятого типу) і операцій з ендофалопротезуванню для чоловіків, лубрикантів і тренажерів м'язів тазового дна для жінок, сексуальну активність можна підтримувати до глибокої старості.

"У США було проведено велике соціальне дослідження, яке показало, що відсоток опитаних у віці 57-88 років, які зберігали сексуальну активність, майже не відрізняється від групи 40-57 років, і становить близько 60%. Літні пари мають більше вільного часу і величезний багаж сексуального досвіду за плечима, тому ніщо не зупиняє їх від реалізації в інтимному плані", – говорить сексолог.

Скільки разів на тиждень потрібно займатися сексом у вашому віці


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
9-10-2019, 01:53
Коментарів 0 Переглядів 42 268

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.