RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Нові автошколи сьогодні відкриваються постійно. Кожна пропонує власну програму, умови навчання, авто і т.д. Саме тому у водіїв обов'язково виникає питання – "як правильно вибрати автошколу?".
Якщо у вас немає досвіду у виборі, то складно буде зробити його на користь тієї чи іншої автошколи. Більшість з них беруть гроші, але не дають при цьому знань і не навчають техніки водіння в необхідній мірі. А саме від набутих навичок буде залежати ваше подальше життя.
Декілька порад, на які слід звернути увагу при виборі школи:

1. Наявність ліцензії.

У хорошої автошколи обов’язково повинна бути ліцензія. Це основний документ, який підтвердить кваліфікацію інструкторів. До того ж, автошколи без ліцензії можуть виявитися аферою для виманювання грошей.

2. Різноманітність автопарку.

Наявність в ньому сучасних автомобілів. Більш продуктивним є проходження практичних занять на автомобілях різних марок. Ви навчитеся користуватися як механічною коробкою передач, так і автоматичною. Практичного керування у ВСТ "Автодрайв" навчають професійні викладачі на сучасних і комфортних автомобілях таких марок, як: Opel, Volkswagen, Renault, Dacia Logan та інші.

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


3. Перевагу варто віддати тій автошколі, яка проводить комбіновані заняття.
Тобто після отримання теоретичного досвіду є можливість закріпити на практиці в цей же день. Такі заняття принесуть набагато більший результат, ніж ті, що проводяться окремо. Не вибирайте школу, в якій перерва між теорією і практикою становить кілька тижнів або місяців. Поки ви чекаєте практичних уроків водіння, отримані теоретичні знання можуть забутися.
Теоретичні навички бажано закріпити на практиці в той же день.

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


4. Дізнайтесь про досвід інструкторів.

Постарайтеся знайти відгуки колишніх учнів про інструкторів. Якщо пощастить, цю інформацію можна знайти в інтернеті. Часто навчальні заклади на своїх сайтах розміщують інформацію про співробітників. Також найкраще під час візиту до автошколи познайомитися з учителями особисто.

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


5. Технічне оснащення навчальних аудиторій і майданчиків для практичних занять:
мультимедійне забезпечення, комп’ютери, тренажери, макети, плакати в розрізі автомобіля, обладнання для тестування тощо.

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


6. Не економте.

Якщо заявлена однією з автошкіл вартість набагато менша, ніж у інших навчальних закладів, то це привід насторожитися. Відомі випадки, коли шахраї збирали гроші з людей і зникали. Дізнайтеся також про всі доплати, які можуть знадобитися під час навчання, щоб у результаті не заплатити більше, ніж у найдорожчій автошколі.

7. Дізнайтесь про розклад навчання.

Поцікавтеся чи можливий індивідуальний графік. В автошколі "Автодрайв" навчання відбувається зранку і ввечері. Для практичного керування діє індивідуальний підхід, тобто викладач може підлаштовуватися під графік учня. Практичне керування здійснюється по затверджених маршрутах Кіцманського району, а також по місту Чернівці.

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


8. Дізнайтесь про документи.

Поцікавтеся про те, які документи про закінчення автошколи ви отримаєте. Свідоцтво про проходження курсу навчання будуть необхідні вам для складання іспиту на отримання водійських прав.

9. У більш просунутих школах проводять навчання на різні категорії водійських прав:
А1 – мопеди, моторолери та іншими двоколісними (триколісними) транспортні засобами, які мають двигун з робочим об'ємом до 50 см куб. або електродвигун потужністю до 4 кВт;
А – мотоцикли, зокрема з боковим причепом, та іншими двоколісними транспортними засобами, які мають двигун з робочим об’ємом 50 см куб. і більше або електродвигун потужністю 4 кВт і більше;
В1 – квадро- і трицикли, мотоколяски та іншими триколісні (чотириколісні) транспортні засоби, дозволена максимальна маса яких не перевищує 400 кг;

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


В – будь-якими автомобілями, пасажирськими та легкими вантажними, дозволена максимальна маса яких не перевищує 3500 кг (7700 фунтів), а кількість сидячих місць, крім сидіння водія, - восьми;
С1 – призначеними для перевезення вантажів автомобілями, дозволена максимальна маса яких становить від 3500 до 7500 кг (від 7700 до 16500 фунтів);

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)

С – призначеними для перевезення вантажів автомобілями, дозволена максимальна маса яких перевищує 7500 кг (16500 фунтів);
D1 – призначеними для перевезення пасажирів автобусами, в яких кількість місць для сидіння, крім сидіння водія, не перевищує 16;
D – призначеними для перевезення пасажирів автобусами, в яких кількість місць для сидіння, крім сидіння водія, більше 16;

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


З категоріями ВЕ, С1Е, СЕ, D1E, DE у правах можна керувати составами транспортних засобів з тягачем відповідно категорії В, С1, С, D1 або D та з причепом масою понад 750 кг.
Так, в Чернівецькій області, такою школою є ВСТ "Автодрайв", що здійснює постійний набір слухачів на різноманітні категорії водіїв: А1А, В1В, С1С, D1D, DE, ВЕ, С1Е, СЕ, E.

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


Терміни навчання:

- категорії АА1 – 8 тижнів
- категорії В – 8 тижнів
- категорії В1 – 8 тижнів
- категорії С1С – 10 тижнів, підготовка
- категорії С1С – 10 тижнів, перепідготовка
- категорії D1D – 10 тижнів
- категорії ВЕ, С1Е, СЕ – 6 тижнів

10. Наявність акцій, бонусів, знижок.

В автошколі ВСТ "Автодрайв" при пред’явленні "Профспілкової id-картки студента ЧНУ" ви отримуєте миттєву знижку* на послуги навчання (категорії В) у автошколі – 350 грн. Період знижки триває до завершення навчання. За результатами іспитів екзаменаційна комісія складає протокол, за яким заклад або його філія видає слухачам свідоцтво про його закінчення.
*деталі в офісі
11. Завжди уточнюйте суму, яку доведеться заплатити.
Також уважно вивчіть договір, який збираєтеся підписати. Якщо ви не звернете на це уваги, деякі нюанси можуть стати для вас несподіваними і неприємними.
Автошкола "ВСТ Автодрайв" – це школа, у якій ви отримаєте відповідну фахову підготовку водія потрібної вам категорії – легкові та вантажні авто, мотоцикли, автобуси, причепи. Ми пропонуємо своїм учням теоретичне і практичне навчання, яке проводять висококваліфіковані працівники, а також діючі спеціалісти з науково-дослідного центру в галузі автотехнічних досліджень з Безпеці Дорожнього Руху.

Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)


Послуги для відвідувачів автошколи "ВСТ Автодрайв":

- персональна робота з кожним слухачем;

- якісний підхід до навчання;

- супроводження до моменту отримання посвідчення водія;

- безвідсоткова розстрочка на період навчання;

- подарункові сертифікати на отримання водійських прав.

Групи набираються регулярно. Після закінчення навчання однієї групи відразу починає навчання інша. У групах навчаються по 10-30 осіб, згідно ліцензійного обсягу.
Також у школі є можливість оплачувати навчання частинами або безвідсоткова розстрочка на період навчання.
Здійснюється страхування учнів від нещасних випадків під час навчання.

Наша адреса: Чернівецька область, Кіцманський район, с. Мамаївці,
вул. О. Кобилянської, 2-А, ЗНЗ №2
+38 098 10 77 077
+38 095 125 99 91

https://www.instagram.com/avtshkola_vst_autodrive/
Ліцензія серія МВС №000983 видана 26.09.2017 р.
Редактор: Марія Фернюк
30-10-2019, 12:48
Коментарів 0 Переглядів 5 977

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги