RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Вінні Харлоу – 25: як модель із хворобою вітиліго досягла неймовірного успіху

Насамперед, розповімо про хворобу, яка супроводжує Вінні майже усе її життя. Вітиліго – це порушення пігментації, яке на тілі виглядає як великі знебарвлені плями. Таке забарвлення шкіри, яке є рідкісним, ніяк не стало дівчині на заваді, а навпаки, допомогло дібратися на Олімп фешн-індустрії.

Про це повідомляє 24tv.ua
Вінні Харлоу – 25: як модель із хворобою вітиліго досягла неймовірного успіху




Популярність прийшла до майбутньої моделі у 2014 році, коли вона стала учасницею реаліті-шоу "Топ-модель по-американськи".

У дитинстві з мене знущалися однолітки. Час від часу я думала про самогубство. А в дорослому віці зрозуміла, що змінити нічого не можу і треба жити повноцінно,
– розповіла Вінні.

Про те, який шлях пройшла модель крізь терни до зірок – розповідаємо далі.

Вінні Харлоу стала успішною попри хворобу вітиліго

Дитинство Вінні Харлоу

Народилася дівчинка, яку називають "далматинцем", в Торонто 27 липня 1994 року. Дитячі роки у неї були чудові та яскраві до 4-річного віку, поки лікарі не діагностували у неї появу рідкісної хвороби – вітиліго. Проте біда не приходить одна, тож згодом із сім’ї пішов батько. Мати залишилася одна із трьома дітьми на руках. Дівчинці було дуже скрутно, адже її не було кому захистити, коли з неї знущалися однолітки.

Вінні Харлоу – 25: як модель із хворобою вітиліго досягла неймовірного успіху


Хвороба не передається через дотики одне до одного, втім однолітки все одно обходили дівчинку стороною. Маленька Вінні стала об'єктом насмішок та шаленої жорстокості, її називали зеброю та коровою, а показувань пальцем однокласників – було без кінця краю.


В одному зі своїх інтерв'ю модель зізналася, що їй неодноразово в той час хотілося покінчити життя самогубством. Вона називає своє дитинство пеклом, через яке їй прийшлося пройти.

Дівчинка змінила декілька шкіл, проте у кожній з них ситуація не змінювалася, тож її мати знайшла для неї школу, в якій були діти з такою ж нестандартною зовнішністю, як у неї.

Здобувши освіту, Харлоу влаштувалася на роботу в call-центр. Така робота їй подобалася тим, що вона не контактувала з людьми, а мала змогу з ними лише спілкуватися по телефону.

Згодом дівчина зареєструвалася в соціальній мережі Facebook, опублікувавши на своїй сторінці декілька фото. В гру увійшла величезна фортуна, адже дівчину знайшов відомий влогер Шеннон Будрем. Чоловік запропонував дівчині зйомку у кліпі, на що Вінні з радістю погодилася. Таким чином вона зуміла довести усім недоброзичливцям, що її недолік – це її перевага.

Популярність Вінні Харлоу

У липні 2011 року Харлоу опублікувала на YouTube відео під назвою "Вітиліго: стан шкіри, але не руйнування життя", де вона розповідала і відповідала на питання про своє життя з вітиліго.

Своїй модельній кар'єрі дівчина зобов'язана автору та ведучій телешоу "Топ-модель по-американськи" – відомій американській моделі Тайрі Бенкс, яка розмістила фото дівчини у своєму Instagram. До фіналу проекту Вінна таки не дійшла, втім стала впізнаваною. Після шоу її запрошували на різноманітні зйомки та пропонували знятися в рекламі.

Вінні Харлоу – 25: як модель із хворобою вітиліго досягла неймовірного успіху


Наомі Кемпбелл і Тайра Бенкс справили величезний вплив на мене і допомогли подолати невпевненість в тому, що у мене особлива шкіра. Вони допомогли прокласти мені шлях до вшанування своєї краси,
– розповіла Вінні в одному зі своїх інтерв'ю.

У листопаді 2014 року Харлоу виступала з TED-презентацією, розповідаючи про своє життя з вітиліго.

Вже у серпні 2015 року вона вперше знялася для видання Cosmopolitan, пізніше для сайту Vogue Italia, а в тому ж місяці постала на обкладинці видання Ebony. Через рік, у 2016 році, Вінні Харлоу запросили знятися у рекламі Sprite.

Своїм прикладом я дуже хочу повернути віру в себе у інших людей. Фізичні особливості – це ще не привід ставити хрест на своєму житті. Навпаки, при наполегливій праці, терпінні та сміливості, недолік може перетворитися на гідність,
– зазначила Харлоу.

Модель закликає усіх, в кого є проблеми зі шкірою, не соромитися цього, а навпаки, бути сміливими і показувати свою справжню красу.

Успіх Вінні Харлоу

Після чималої популярності та великої кількості зйомок, у вересні 2018 року манекенницю запросили стати "ангелом" у білизняному бренді Victoria's Secret, який додав ще більшої слави зірці. Вже через два місяці вона вийшла на подіум підсумкового шоу бренду в Нью-Йорку.

Зараз Вінні Харлоу – частий гість на світських заходах у США. Не бракує моделі і роботи: вона активно бере участь у пікантних зйомках та демонструє фото у своєму Instagram.

Вінні Харлоу – 25: як модель із хворобою вітиліго досягла неймовірного успіху


Чималі зміни в кар'єрі суттєво повпливали і на світлини, в яких постає модель. Харлоу дедалі частіше публікує сексапільні світлини, хизуючись своєю стрункою фігурою.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
28-07-2019, 00:15
Коментарів 0 Переглядів 3 385

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.