RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Б'юті-агрегатор Barb запустив пробну версію маркетплейсу спеціально для продавців професійної косметики.

Тепер у салонів і майстрів в особистому кабінеті з'явився розділ "Налаштування продавця", де є можливість завантажувати товари. На сайті вже розміщено понад 100 000 різних товарів від 150 продавців.

Тепер брендам, салонам і майстрам стало ще простіше заробляти, а клієнткам – купувати косметику. Все це заслуга нової функції https://barb.ua/market - онлайн-майданчика, де продається професійна косметика, інструменти та обладнання для майстрів.

Дилерам брендів буде присвоєно статус офіційних продавців. Також зараз йде розробка нового інструменту, за допомогою якого зможуть продавати свої товари лише професійним майстрам і салонам краси. Це буде можливо після проходження навчання в косметичній сфері.

Продавати косметику тепер може будь-який майстер або салон краси, а також особа, що зареєструвалася як продавець. Це дає іншим майстрам і покупцям ще більший і різноманітний вибір.

Реєстрація безкоштовна. Після неї можна відразу розміщувати послугу або додавати товар. Все, що потрібно, — вказати П.І.Б., адресу електронної пошти та номер телефону.

Новий майданчик для дилерів косметики на маркетплейсі Barb (на правах реклами)


Асортимент магазину косметики

Онлайн магазин косметики Barb має широкий асортимент:

1. Професійну косметику для волосся можна вибрати за посиланням https://barb.ua/market. Потрібні шампуні, маски та бальзами? Вибір їх дуже великий. Тут можна знайти кератин, лосьйони, засоби для укладання і фарбування, а також для вирівнювання і перманентної завивки. Кожен майстер буде в захваті від різноманітності косметичних ліній та брендів;

2. Інструменти для барберів і перукарів: машинки, тримери, фени, гребінці, ножиці, бритви, шейвери, стайлери, праски та стайлінги;

3.
Професійна косметика для обличчя: пілінги, скраби й різні засоби для очищення шкіри, тоніки, креми, маски, масла і багато іншого, що буде до вподоби всім косметологам;

4.
Засоби для депіляції: цукрові пасти для шугарингу, віск, шпателі та ін.;

5. Професійне обладнання для перукарень та студій краси: мийки, масажери та різні апарати для косметологічних кабінетів, манікюрні витяжки, УФ-лампи, фрезери, стерилізатори та меблі;

6. Декоративна косметика у всьому її різноманітті: туш, тіні, бази, тональні основи, рум'яна, пудра, олівці для очей та губ, помади, блиски та ін.;

7. Засоби для догляду за тілом: гелі для душу, пілінги та скраби, креми, солі для ванн, олійки, засоби, що захищають від ультрафіолетових променів та ін.

Тут майстер будь-якої галузі знайде все для повноцінної роботи. Ціни також для широкого спектра людей: є бюджетні варіанти, а є й люксова косметика.

Асортимент маркетплейса Barb - це популярні українські та іноземні бренди професійної косметики, що добре зарекомендували себе на ринку. Наприклад, ізраїльська косметика Christina, італійська марка Tico, американські фарби Matrix.

Маркетплейс знаходиться в стадії відкритого тестування. Щодня його ряди поповнюють нові продавці та відвідують задоволені покупці.

Як придбати косметику

Щоб купити косметику, треба зайти в необхідний розділ, обрати в параметрах потрібний бренд, орієнтовну вартість і заповнити інші параметри для точного пошуку. Знайшовши той самий товар, треба просто натиснути кнопку "Купити" та приступити до оформлення замовлення.

Після отримання повідомлення про замовлення товару продавець оперативно зв'язується з покупцем. Вони в індивідуальному порядку обговорюють умови оплати, доставлення та інші деталі.

Чудова новина! Косметика, яка розміщена на маркетплейсі, доступна не саме для майстрів салонів краси, візажистів, барберів і косметологів. Тут можна купити будь-який товар для використання в домашніх умовах.

Доставлення доступне по всій території України.

Все, що тепер необхідно для успішних продажів професійної косметики – пройти швидку безкоштовну реєстрацію, викласти товари та отримати можливість пропонувати їх більш ніж 10 000 покупців.

Переваги онлайн-сервісу Barb.ua

Портал користується популярністю: на сайті вже зареєстровано понад 3500 салонів і понад 7000 б'юті-майстрів з різних галузей. Сайт щомісяця відвідує 400 тисяч користувачів.

На Barb.ua у Чернівцях зареєстровано понад 100 закладів краси та понад 250 спеціалістів. Користувачеві пропонується широкий вибір послуг та акцій.

Сервіс Barb.ua відкритий для співпраці. Чекаємо на ваші пропозиції за телефоном (044) 223-5300.
Редактор: Марія Фернюк
2-07-2019, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 9 130

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!