RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Поруч, але не з вами: чому чоловіки уникають емоційної залежності від жінки

Він не відпускає, але і не наближається до вас, він поруч, але не з вами, вам не вистачає його тепла, ви не відчуваєте, що потрібні йому, він не говорить про любов і уникає таких тем. Чому ж він не відпускає вас? Навіщо ви йому потрібні?

Буває, що ця відчуженість не дає спокою з самого початку відносин, але набагато болючіше, коли вас вже багато що пов'язує, а партнер раптово стає холодний і байдужий. У чому ж причина такої зміни.



Чоловіки і жінки по-різному дивляться на відносини. Дослідження показують, що чоловіки більше, ніж жінки, схильні залишатися емоційно ізольованими в любовних і шлюбних союзах.

Чому партнер уникає емоційної прихильності?

1. Він гравець

Він не сприймає вас і ваші відносини серйозно. Чоловіки взагалі люблять пригоди. Іноді вони навмисно шукають партнерку, щоб розвіяти нудьгу або підвищити свою самооцінку. Якщо ви не завжди можете зрозуміти, що у вас за відносини, а ваш обранець часто раптово зникає з вашого життя, також несподівано повертаючись, придумуючи мільйон причин і відмовок - ви зустрічаєтеся з гравцем.

2. Він перфекціоніст

Деякі люди все життя можуть перебувати в пошуку ідеальної пари. Незалежно від того, як ви поводитеся, такий партнер завжди буде до чогось чіплятися. Він буде невпинно намагатися змінити вас, тому що ви не відповідаєте ідеалу (і не можете, ніхто не може). Закінчуються такі відносини практично завжди за одним сценарієм - чоловік кидає безплідні спроби і йде.

3. Він занадто незалежний або надто залежний

В обох крайнощах немає нічого хорошого. Можливо, ви зустрічали чоловіків, які постійно шукають схвалення або дуже залежать від думки матері (навіть з приводу того, чи варто зустрічатися з конкретною жінкою). Інші, навпаки, настільки незалежні, що ніколи не показують своїх емоцій, щоб не виглядати вразливими. Навіть перед найближчими людьми, в тому числі, перед коханою жінкою. З чоловіками з обох категорій не просто. Вони всіляко уникають емоційних прив'язок.

4. Досвід важких відносин

Він уже пережив токсичні відносини. У будь-якій новій дівчині, що сподобалася, він боїться побачити риси жінки, яка образила його, тому дуже повільно і обережно йде на зближення.

5. Він трудоголік

Для них кар'єра знаходиться на першому місці, а часу, щоб працювати над відносинами, просто не вистачає. Робота для таких чоловіків - це центр життя, а любов завжди залишається десь на периферії.

6. Фінансова нестабільність

Більшість чоловіків думають, що вони повинні бути главою сім'ї та годувальником. Причина в психологічних установках з давніх часів.

Якщо у нього немає фінансової стабільності, це сильно похитне його впевненість в собі і його спокій. Це автоматично вплине і на відносини з вами. Якщо він відчуває, що не може купити вам те, що ви хочете, або внести свій вклад в домашні витрати, то може почати закриватися в собі і емоційно усуватися від вас.

7. Проблемне дитинство

Наше дитинство формує наше майбутнє. Якщо у вашого чоловіка батьки розлучилися, не приділяли йому достатньо уваги і турботи або навіть піддавали свою дитину психологічному або фізичному насильству, в дорослому віці він буде емоційно відстороненим у відносинах. У нього можуть виникнути труднощі з довірою або самовираженням.

Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com
8. Він вважає, що недостатньо хороший для вас

Може бути, у вас дуже престижна робота з високою зарплатою. Або природа нагородила вас зовнішністю моделі. Все це може стати причиною занепокоєнь вашого партнера. Він може побоюватися, що ви в будь-який момент можете зустріти іншу більш гідну людину. Його невпевненість у власних силах і страх втратити вас можуть відбитися на ступені емоційної близькості.

9. Особисті проблеми

Можливо, у вашого чоловіка є якась особиста проблема, про яку ви не здогадуєтесь, і в яку він поки (або зовсім) не готовий вас залучати. Ця проблема може тяжіти над ним настільки, що чоловік вирішує, що поки не розбереться з нею, він не може собі дозволити близьких відносин. Те ж саме стосується можливих сімейних проблем (хворі батьки, наприклад).

10. У вас різні цілі в житті

Можливо, що ви обидва дуже різні, і йому здається, що ваші відносини заважають йому досягати своїх цілей. Наприклад, він планував переїзд в інше місто заради кар'єри, або збирався їхати вчитися в іншу країну, але тут зустрів вас, і тепер перед ним постає непростий вибір між його планами і відносинами, які ледь почалися. А, може, йому просто чужі ваші прагнення і життєвий вибір. В такому випадку чоловік вважатиме за краще не втягуватися емоційно в стосунки.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
16-06-2019, 02:01
Коментарів 0 Переглядів 1 969

Теги -

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.