Уляна Супрун розповіла, чому потрібно готувати вдома

новини / Новини України
1 131
0
Уляна Супрун розповіла, чому потрібно готувати вдома


В. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун навела переконливі аргументи, які мотивують готувати вдома і не вживати фаст-фуди.

Домашні страви корисніші за їжу в закладах харчування і шквидкоїжу на вулиці. Адже вдома ми можемо свідомо контролювати, аби в нашій тарілці було менше цукру і жиру, та більше овочів та фруктів.



Хот-дог: містить процесоване м’ясо, в якому є нітрозаміни (канцерогени), сіль (гіпертензія) та білий хліб (він має бути цільнозерновий чи висівковий, аби кишківник нам дарував вітаміни, а не закрепи).

Шаурма збільшує ризик атеросклерозу, бо карнітин м’яса стає триметиламіноксидом.

Піца: ви досить багато заплатили за хліб, на якому так бракує свіжих овочів, а замість “чесного” справжнього м’яса — процесоване.

Бургер та картопля фрі (шаурма чи хот дог) погіршені зайвими жирами в картоплі.

Перетравлювати вуличну їжу важко.



b]Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram[/b]
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують