Авто | Нерухомість |
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Небайдужі українці подарували Чернівецькій обласній дитячій лікарні сучасну ультрадіагностику (прес-реліз)

Чернівецька обласна дитяча лікарня отримала нове, незамінне у роботі обладнання. Цифрову ультразвукову діагностичну систему EBit 60, вартістю понад 835 тисяч гривень, їй подарували небайдужі українці з різних куточків України - клієнти ПриватБанку.

“Наш медзаклад дуже потребував такого сучасного апарату ультрадіагностики і ми вдячні фонду за таку важливу підтримку, - розповідає Микола Чепіль, головний лікар Чернівецької обласної дитячої лікарні. - Це високотехнологічний пристрій, завдяки якому лікарі можуть зробити надточні висновки про стан здоров’я пацієнта. Він допомагатиме нам, перш за все, рятувати життя пацієнтів відділення онкогематології”.

Особливістю нової ультрадіагностики є те, що вона - переносна. Це дасть додаткові можливості лікарям у найкоротші терміни провести діагностику маленьких пацієнтів, а відтак - і збільшить шанси на порятунок дитячих життів.

“Сьогодні хочеться ще раз подякувати всім клієнтам нашого банку за чуйне серце і небайдужість, - зазначив Юрій Браніцький, директор Південно-Західного РУ ПриватБанку. - Благодійну допомогу від фонду “Допомагати просто!” Чернівецька обласна дитяча лікарня отримує не вперше. Впевнений, що нове обладнання допоможе у лікуванні найскладніших хвороб маленьких пацієнтів медзакладу. Адже те, що подароване від чистого серця, повинно приносити людям найбільшу користь”.

Ініціатор збору коштів - всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”, який було засновано в 2011 році. Вже тривалий час фонд докладає зусиль та реалізує зібрані кошти на допомогу дітям. За 8 років роботи меценатами фонду стали понад 1 мільйон українців. В рамках програм фонду, надано благодійної допомоги на суму понад 100 мільйонів гривень.

Долучитися до допомоги може кожен. Антон Дорожан. заступник керівника Фонду зауважує - допомагати насправді просто. “Приєднуйтесь до наших благодійних програм у Приват24, терміналах, банкоматах. - каже він. - І пам'ятайте, що маленької допомоги не існує. Кожна гривня важлива і буде спрямована на реалізацію цільової програми. По завершенні якої кожен благодійник отримає детальний звіт”.
Автор: Микола Кобилюк

23-05-2019, 12:04

Скільки нових ковід-хворих виявили сьогодні на Буковині
У Чернівецькій ОДА назвали кількість нововиявлених випадків коронавірусу за 18 січня
Трагічна аварія на Буковині: невідомий збив на смерть молоду жінку і втік з місця пригоди
ДТП сталася сьогодні, 18 січня у селищі Берегомет Вижницького району
«За партами, а не вдома в піжамах»: як навчатимуться школярі Чернівців після локдауну
Наразі питання щодо відновлення навчання у школах Буковини після 24 січня "зависло" у повітрі
• Новини партнерів

«Всі продалися»
"Всі під кимось ходять", – таке почула днями від чернівецького таксиста
Нишком хворіємо
Щодня на сайті облдержадміністрації подають інформацію про кількість нових випадків захворювання на коронавірус
«Smart Centre» у Чернівцях – круті і надійні авто з Америки за доступною ціною!*

У Чернівцях надійним продавцем авто із Америки та Кореї є Smart Centre.
Рак легень: діємо на випередження. Лабораторія «МедЛаб» проводить діагностику*

Всеукраїнська мережа лабораторій "МедЛаб" проводить дослідження для діагностики легеневого раку
Система «розумний будинок» від «Thermo House» у Чернівцях економить до 50% вашого бюджету!*

Будівельна компанія "Thermo House" вже понад 3 роки встановлює в Чернівцях розумні інженерні системи.
П’ять хвилин – і страва готова! З домашнім напівфабрикатам «Смачно» у Чернівцях готувати обід чи вечерю легко!*

Нещодавно у Чернівцях відкрився спеціалізований магазин із домашніми напівфабрикатами "Смачно".
Як бренд весільних суконь із Чернівців «Vladiyan Royal Dresses» став всесвітньовідомим і популярним?*

Який шлях потрібно пройти, щоб стати відомим брендом і як не зупинитися на півшляху до успіху розповіли власники компанії Vladiyan Royal Dresses – подружжя Людмила та Юрій ВЛАДІЯН
Ритейл проти коронавірусу: українські лікарні отримали від «АТБ» сотню найновіших кисневих концентраторів*

Корпорація "АТБ" разом із Благодійним фондом "АТБ" закупили та передали обласним, міським і районним лікарням 100 таких апаратів.
Як захистити дітей від наркотичної, алкогольної або ігрової залежності? Відповідь фахівців «Програми 15» міста Чернівці!*

Наркотичну залежність, алкогольну, ігрову, харчову завжди легше попередити, ніж лікувати.
Будь добрішим – візьми участь у благодійній акції «У пошуках Янгола»! Один лист – два дива!*

Щороку напередодні новорічних свят Український фонд "Благополуччя дітей" проводить кампанію "У пошуках Янгола".