RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Цікаві факти про секс і стосунки

Про секс ми знаємо багато і мало одночасно. І це така чудова область, яка практично не має інформаційних кордонів. Так само, як і сексуальне життя кожної з нас має свої межі, які все ж корисніше розширювати.

Наприклад, чи ви знали, що:




- Люди, які добре пахнуть, автоматично стають привабливими для нас у сексуальному плані. Згадай ці аромати туалетної води, які чуєш у повз минаючого чоловіка на вулицы і вже мрієш про ваше весілля.

- Найпотужніший харчової афродизіак - імбир. Він також покращує живлення серця і додає таким чином сил перед бурхливою ніччю.

- Чоловіки сильніше переживають розрив стосунків, ніж жінки. Не впевнена, що вони також слухають сумні пісні Ірини Білик і запитують подружок: "Ну чому ?!", але факт залишається фактом.

- Дослідження доводять, що чоловіки і жінки не можуть бути просто друзями. Так, досить спірне твердження, але даю голову на відсіч: навряд чи твій друг відмовиться від сексу, якщо ти йому запропонуєш.

- Сперма може розглядатися як засіб проти старіння, оскільки вона має ліфтинговий ефект. Не дарма сперму додають до складу кремів для обличчя, а деякі спеціально роблять маски зі, скажімо так, свіжого продукту.

- Якщо чоловік страждає безсонням, вночі він більш сексуально активний. Як би, логічно: чим ще зайнятися, якщо в доту ти не граєш, а проявляти активність хочеться?

- Під час сексу ваш психічний стан схожий на кайф від наркотиків - це досягається за допомогою дії гормону ендорфіну. А якщо ще й в тандемі з наркотиками ... Але ні, тут я не пропагую, ендорфіну від сексу цілком вистачить.

- Деякі люди збуджуються від думок про їжу точно так само, як від думок про секс. І це правда. Коли будучи голодною, ти згадуєш про мамину їжу, ти готова на все. В принципі, не тільки про мамину їжу - думки про чизбургер також збуджують свідомість.

- Термін придатності презерватива в середньому становить 2 роки. Тут нема чого додати. Звертай на це увагу, якщо хочеш, щоб на презервативі було змащення і він не порвався.

- Секс благотворно впливає на імунну систему - за умови, що ви кохаєтесь регулярно, мінімум двічі на тиждень. Займайся їм хоча б двічі на тиждень.

- Секс тривалістю понад 37 хвилин вже не приносить задоволення. Теж спірне твердження. Тут у кого як.

- Секс в 10 разів ефективніший Валіума. Не думаю, що велика кількість людей вживають це заспокійливе та снодійне, але просто знай - секс ефективніше Валіума.

- Видалення волосся в зоні глибокого бікіні збільшує ваші шанси підхопити інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ). Дякую за застереження, але без волосся все-таки гігієнічніше і естетичніше.

- Секс закінчується оргазмом у 75% чоловіків і всього у 29% жінок. А це важливо. Важливо, щоб ти вивчала своє тіло, розробляла м'язи піхви і не мовчала в ліжку. Пояснюй чоловіку, як краще, якщо не хочеш залишитися ні з чим.

- 1% жінок може досягти оргазму лише від пестощів грудей, без сексу. І це дійсно всього 1% жінок (яких ніхто не знає).

- Отримуючи оргазм більше 4 разів на тиждень, чоловік в 10 разів зменшує ймовірність раку простати. Тому у тебе є додатковий стимул приносити чоловікові задоволення - ти запобігаєш серйозну хворобу. Відчуй себе рятівницею.

- Коли ми носимо підбори, наша попа стає на 25% помітнішою. І не тільки попа, до речі.

- Більшість ІПСШ не мають симптомів протягом перших 3-5 років. Не забувай регулярно відвідувати гінеколога. І пам'ятай, що чоловік може бути просто переносником різних інфекцій. Навіть з постійним партнером потрібно стабільно перевірятися. А взагалі, купи в аптеці такі препарати, як Хлоргексидин і Мірамістин і нехай ці антисептики будуть у тебе в сумочці разом з помадою, гребінцем і, звичайно, презервативами.

- У жінок після 40 оргазм трапляється частіше, ніж у молодих. Досвід, натреновані м'язи і навички. Після 40 років життя дійсно не закінчується.

- Жінки з підвищеним рівнем тестостерону більше схильні до мастурбації. Як би хто не говорив, що "я таким не займаюся". Цим займаються всі.


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
25-04-2019, 01:38
Коментарів 0 Переглядів 4 609

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.