Обід за 15 хвилин: паста з креветками і цукіні

новини / Новини України
2 303
0
Обід за 15 хвилин: паста з креветками і цукіні


Паста з креветками, цукіні, часником і вершковим соусом – це ідеальний рецепт для обіду.

Ви можете посипати готову страву тертим пармезаном, радить ukr.segodnya.ua.



Паста з креветками і цукіні

Інгредієнти:

1/2 упаковки пасти
2 ст.л. оливкової олії
1 цукіні або молодий кабачок
2 зубчики часнику
200-300 г великих креветок
200 мл жирних вершків
Сіль, мелений перець
Мускатний горіх
Читайте також
Як їсти креветки: правила етикету і рецепти

Рецепт приготування:

Відваріть пасту в підсоленій воді, злийте рідину.

Поки макарони варяться, промийте варено-заморожені креветки і натріть кабачок на крупній тертці.

Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками.

Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте часник і цукіні. Смажте, час від часу помішуючи, поки кабачки не стануть м'якими. Не готуйте занадто довго, овочі повинні залишатися злегка хрусткими.

Додайте розморожені креветки і смажте ще хвилину. Потім влийте вершки, приправте за смаком і проваріть ще кілька хвилин. Пам'ятайте, що готові креветки повинні нагадувати букву "С". Якщо вони згорнулися в букву "О", це означає, що ви їх перетримали.

Наприкінці додайте пасту, перемішайте. Готово!
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують