Паста з креветками, цукіні, часником і вершковим соусом – це ідеальний рецепт для обіду.
Ви можете посипати готову страву тертим пармезаном, радить ukr.segodnya.ua.
Паста з креветками і цукіні
Інгредієнти:
1/2 упаковки пасти
2 ст.л. оливкової олії
1 цукіні або молодий кабачок
2 зубчики часнику
200-300 г великих креветок
200 мл жирних вершків
Сіль, мелений перець
Мускатний горіх
Читайте також
Як їсти креветки: правила етикету і рецепти
Рецепт приготування:
Відваріть пасту в підсоленій воді, злийте рідину.
Поки макарони варяться, промийте варено-заморожені креветки і натріть кабачок на крупній тертці.
Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками.
Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте часник і цукіні. Смажте, час від часу помішуючи, поки кабачки не стануть м'якими. Не готуйте занадто довго, овочі повинні залишатися злегка хрусткими.
Додайте розморожені креветки і смажте ще хвилину. Потім влийте вершки, приправте за смаком і проваріть ще кілька хвилин. Пам'ятайте, що готові креветки повинні нагадувати букву "С". Якщо вони згорнулися в букву "О", це означає, що ви їх перетримали.
Наприкінці додайте пасту, перемішайте. Готово!