DataLife Engine > новини / Новини України > Обід за 15 хвилин: паста з креветками і цукіні

Обід за 15 хвилин: паста з креветками і цукіні

Обід за 15 хвилин: паста з креветками і цукіні


Паста з креветками, цукіні, часником і вершковим соусом – це ідеальний рецепт для обіду.

Ви можете посипати готову страву тертим пармезаном, радить ukr.segodnya.ua.

{reklama}

Паста з креветками і цукіні

Інгредієнти:

1/2 упаковки пасти
2 ст.л. оливкової олії
1 цукіні або молодий кабачок
2 зубчики часнику
200-300 г великих креветок
200 мл жирних вершків
Сіль, мелений перець
Мускатний горіх
Читайте також
Як їсти креветки: правила етикету і рецепти

Рецепт приготування:

Відваріть пасту в підсоленій воді, злийте рідину.

Поки макарони варяться, промийте варено-заморожені креветки і натріть кабачок на крупній тертці.

Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками.

Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте часник і цукіні. Смажте, час від часу помішуючи, поки кабачки не стануть м'якими. Не готуйте занадто довго, овочі повинні залишатися злегка хрусткими.

Додайте розморожені креветки і смажте ще хвилину. Потім влийте вершки, приправте за смаком і проваріть ще кілька хвилин. Пам'ятайте, що готові креветки повинні нагадувати букву "С". Якщо вони згорнулися в букву "О", це означає, що ви їх перетримали.

Наприкінці додайте пасту, перемішайте. Готово!



Повернутися назад