Виявили неочікувану небезпеку тушкованих овочів

новини / Життя
1 625
0
Виявили неочікувану небезпеку тушкованих овочів

Овочі вважають корисною їжею, проте стоматологи б'ють на сполох: тушковані овочі можуть неабияк попсувати зуби.

Про це пише abcnews, передає 24 канал.



Під час експерименту фахівці виявили, що овочі, які приготовані шляхом тушкування або смаження, містять велику кількість кислот. Останні погано впливає на зуби – розвивають карієс.

Найгірше впливають на зуби смажені баклажани, кабачки і відварна паприка.

Оскільки стан зубів впливає на загальний стан здоров'я людини, тому стоматологи радять стежити за ротовою порожниною, періодично відвідувати стоматолога та двічі на день чистити зуби.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують