Виявили неочікувану небезпеку тушкованих овочів

новини / Життя
1 616
0
Виявили неочікувану небезпеку тушкованих овочів

Овочі вважають корисною їжею, проте стоматологи б'ють на сполох: тушковані овочі можуть неабияк попсувати зуби.

Про це пише abcnews, передає 24 канал.



Під час експерименту фахівці виявили, що овочі, які приготовані шляхом тушкування або смаження, містять велику кількість кислот. Останні погано впливає на зуби – розвивають карієс.

Найгірше впливають на зуби смажені баклажани, кабачки і відварна паприка.

Оскільки стан зубів впливає на загальний стан здоров'я людини, тому стоматологи радять стежити за ротовою порожниною, періодично відвідувати стоматолога та двічі на день чистити зуби.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

Росія активізує штурмові дії на Запорізькому напрямку, ситуація загострюється, - ЗСУ
На Буковині мотоцикліст не впорався з керуванням і збив 73-річного пішохода
Ввозили авто як гуманітарку: двоє буковинців відшкодували до держбюджету понад півмільйона гривень
Встановила рекорд: Україна стала світовим лідером з експорту однієї з заморожених ягід
Окупанти атакували Одещину: вирували пожежі, є руйнування, постраждала людина
Десантники 82-ї Буковинської бригади отримали високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУ - відео
РФ завдала масованого удару по Полтаві: останні дані про наслідки
«Від його обіймів досі мурашки по шкірі»: спогади внучатої племінниці Гнатюка

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм