Щоб святковий стіл виглядав красиво, а страви відзначалися вишуканим смаком, варто з особливою ретельністю підбирати закуски на Новий рік.
Вони стануть відмінним доповненням до основних страв.
Холодні прості закуски на Новий 2019 рікЗакуска з сирним сиром і червоною рибоюКомпоненти: 210 г слабосоленої форелі, 180 г сирного сиру, 30 г ядер волоських горіхів, часточка часнику, кілька гілочок свіжого кропу.
Спосіб приготування: - Горішки недовго підсмажуються на сухій сковороді, після чого дрібно рубаються гострим ножем. В процесі з них потрібно прибрати шкірку.
- У кропу будуть використовуватися виключно м’які китиці. Стебла можна сміливо викидати. Зелень миють, дрібно ріжеться.
- Сир змішалась з горіхами і кропом. До нього додається розім’ятим часник.
- Риба рубається тонкими пластинками. Кожна з них укладається в силіконову форму для кексу. Потім ємності заповнюються сирною начинкою. Краї рибних шматочків згортаються.
Закуска перевертається і викласти на листя салату. Отримані "кульки" можна відразу пробувати.
Читати також: Що приготувати на Новий рік: 3 рецепти смачних салатівСирні кульки на новорічний стілКомпоненти: 420 г філе курки, 140 — 160 г сиру, 80 г волоських горіхів, часник за смаком, склянка майонезу, сіль, зелень, перець.
Спосіб приготування: - Курка вариться і дрібно ріжеться. До неї додається розім’ятим часник і зелень, тертий сирна стружка.
- Туди ж викладається майонез, сіль, перець. З отриманої салатної маси скочуються рівні кульки приблизно однакові за розміром.
- Горіхи дрібно рубаються або подрібнюються в блендері. У цій крихті обвалюються кульки.
Закуска прикрашається оливками.
Закусочний рулет з корейською морквоюІнгредієнти: великий тонкий лаваш, 240 г корейської моркви, 2 плавлених сирка, 2 варених яйця, 3 ст. л. майонезу, 4 – 5 гілочок свіжого кропу.
Спосіб приготування:- Охолоджені яйця і сирки крупно труться. Молочний продукт можна заздалегідь злегка підморозити, щоб полегшити собі завдання.
- Морква по-корейськи віджимається від соку і викладається до інших продуктів.
- В отриману начинку висипається шінкованной кріп, додається майонез. Всі компоненти добре перемішуються.
- Маса тонким шаром розподіляється по розгорненого лавашу. Він щільно згортається, покривається пакетом і забирається в холод на годину.
Закуска розгортається і нарізати порційними шматочками.
Рулетики з шинки і сируІнгредієнти: 180 г курячої шинки, 120 г сиру, 3 зубчики часнику, 80 г класичного майонезу, суміш перців.
Спосіб приготування: - Майонез з’єднується з размятым часником. В отриманий соус додається перець.
- Сир треться на тертці з середніми поділками. Заправляється соусом з першого кроку.
- Шинка нарізається тонкими пластинками. Зручно в кулінарії купити вже нашатковану м’ясний продукт.
- Всередину скибочок шинки загортається сирно-часникова начинка.
- Скручуються однакові рулети, які потрібно закріпити шпажками.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
30-12-2018, 18:45
0
6 117