RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Любовний гороскоп на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку

Любовний гороскоп на 2019 рік передбачає оптимістичні та не надто зміни для представників всіх знаків Зодіаку.

Що готує 2019 для всіх знаків Зодіаку



Овен

Для Овнів зорі пророкують у 2019 році чимало суперечливостей, які схожі на емоційну нестабільність представників цього знаку. Самотнім Овнам краще звернути увагу на свій запал та дослуховуватись до думок близьких та друзів, щоб знайти собі пару. До того ж, не варто одразу ж демонструвати себе на перших побаченнях, щоб не залишитись самотніми.

Також представникам цього знаку Зодіаку не варто забувати про романтику та стриманість, що дозволить зробити новий 2019 рік значно кращим у плані особистого життя. Не забувайте також проявляти почуття не тільки до потенційного партнера, а й до своєї родини та дорогих людей. Рік Жовтої Земляної Свині допоможе все ж відшукати гармонію у стосунках та покращити спілкування з тими, хто вартий цього.

Телець

Тельців у 2019 році очікують зміни, якщо їм вдасться перебороти свою недовіру та невпевненість. Представники цього знаку зодіаку намагаються шукати партнерів схожих на себе - спокійних, розважливих та урівноважених, однак навіть до них ставляться доволі прискіпливо.

Досить сумніватися та шукати недоліки, адже так можна відлякати другу половинку. Зорі прогнозують доволі насичену другу частину року, яка принесе чимало важливих знайомств та зустрічей. Ставтесь до всього простіше та з хорошим настроєм!

Читайте також: Гороскоп на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку

Близнюки

Близнюкам доволі складно знайти близьку за духом людини, яка могла б підтримати та промовчати тоді, коли подвійне єство цього знаку Зодіаку нагадує про себе.

Тому близнюкам варто замислитись, чи повинен партнер сам вгадувати їхні думки, чи все ж краще їх озвучувати, щоб уникати конфліктів. Зорі прогнозують представникам знаку доволі активний 2019 рік. Особисте життя буде насичене на події, якщо правильно розставляти пріоритети та обирати потрібних людей.

Астрологи радять Близнюкам звертати увагу на такі знаки, як Телець та Козеріг, адже ці люди доволі стабільні та можуть позитивну вплинути на них.



Рак

Ракам випаде нагода позначитись з багатьма людьми, які близькі за духом. Якщо з ними не складеться у романтичному плані, то вони стануть хорошими друзями.

Щоправда, представникам цього знаку варто звернути увагу на свій характер, адже замкнутість може зіграти з ними злий жарт. Не варто поспішати говорити про свої почуття, але й не відтягувати своє зізнання на кілька місяців чи років. Також не треба забувати про те, що щирість та відвертість є важливою частиною стосунків.

У раків буде кілька романтичних періодів у 2019 році, якими не варто нехтувати. Будьте відкритими та ловіть момент, адже це дуже важливо.

Лев

На Левів у 2019 очікує чимало змін. Більшість з них підуть представникам цього знаку на користь, адже нарешті розставлять всі крапки над "і". Стосунки, у яких не видно перспективи, будуть розірвані і дозволять знайти справді потрібних людей. А от сімейним Левам просто таланитиме, адже Жовта Земляна Свиня хоч і принесе кілька перевірок на міцність, зате покаже, наскільки важливо мати поряд близьких.

У 2019 році Левам таланитиме у всьому, і не лише у коханні, тому насолоджуйтесь життям сповна та не сумнівайтесь у собі. Зорі порадять хіба що трішки знизити планку для дорогих людей.

Діва

2019 рік для Дів стане доволі складним, адже важко назвати його стабільним чи сповненим лише позитиву. Сімейним представникам знаку варто звернути увагу на свою рису шукати суть у дрібницях, адже вона може стати причиною сварок та погіршення стосунків. Що ж до самотніх Дів, то їм краще утриматись від намагання знайти кохання на роботі, адже це може закінчитись погано.

Зорі радять уважно дослухатись до себе та раціонально приймати рішення, адже краще не кидатись у вир кохання і не розривати всі контакти. Холодний розум та уміння йти на компроміс допоможуть покращити ситуацію не лише в особистому житті, тому цей рік справді принесе свої плоди. Також Дівам краще не замикатись у собі і дозволяти іноді повеселитись від душі.



Терези

Терезів очікує дуже насичений 2019 рік, який буде сповнений романтичних пригод та нових знайомств. Сімейні представники знаку зможуть налаштувати гармонію у стосунках та комфортно проведуть новий рік. А от неодружені мають нагоду все ж створити родину, про яку мріяли, або ж знайдуть перспективну половинку.

Зорі радять зосередитись цього року на униканні конфліктних ситуацій, умінню йти на поступки та пробачати. Щоправда, не варто одразу ж ставати найдобрішою людиною світу, адже є моменти, у яких важливо показувати свій характер.

Скорпіон

Скорпіонам доволі складно знайти свою половинку, і 2019 рік не стане виключенням. Щоб не розчаровуватись у собі та в людях, представникам цього знаку потрібно припинити шукати собі слабших партнерів. Хай як швидко не з'являлись почуття та з часом Скорпіони починають керувати людиною, спустошуючи і стосунки, і себе.

Зорі радять дивитись на потенційних партнерів не лише з боку почуттів, а й з практично, щоб розуміти, чи зможе людина бути з ними на рівні. Не варто сподіватись, що усім представникам знаку пощастить у коханні цього року.

Стрілець

2019 рік принесе Стрільцям неочікувану тягу до спокійного сімейного життя, у якому можна насолоджуватись постійністю та щирістю. Замість драйвових побачень та виру подій, представникам цього знаку захочеться стабільності, тому міцні стосунки або й навіть шлюб, не лякатимуть Стрільців, а принесуть їм задоволення та натхнення для нових звершень.

Зорі пророкують довготривалі та надійні стосунки, особливо з Овнами та Тельцями. Саме представники цих знаків не так ображаються через відсутність достатнього рівня уваги, а також краще розуміють Стрільців.



Козеріг

Початок 2018 року не принесе Козерогам бажаного, адже запальний характер представників цього знаку може лише погіршити ситуацію. Самотні Козероги мають можливість зруйнувати навіть зародки потенційних стосунків, а сімейні - нароблять помилок.

Зорі радять цим знакам не поспішати і виправляти ситуацію поступово та щиро. До того ж, вже влітку доля нарешті усміхнеться Козерогам. Саме у цей час все повернеться до норми, а також можливі позитивні зрушення. Тому намагайтесь ловити шанс та з розумом починати діяти.

Водолій

Жовта Свиня принесе Водоліям можливість повернути віру у кохання. Представники цього знаку постійно бояться ймовірних труднощів та болю від партнерів, тому намагаються уповільнювати стосунки. Щоправда, новий 2019 рік допоможе нарешті побудувати міцні любовні стосунки.

Водоліям пора розслабитись та дозволити собі бути щасливим, не намагаючись знайти каверзу. Забудьте про самотність, проводьте більше часу з друзями та близькими, а також виходьте з зони комфорту. Не соромтесь себе і власних емоцій.

Риби

Новий 2019 рік для Риб буде дуже успішним у різних напрямках, серед яких і любовний. Представники цього знаку і без того мають доволі добре розуміння, хто поряд з ними є. До того ж, чудова інтуїція допомагає їм у житті.

Майже всі представники знаків Зодіаку можуть вживатись з Рибами, а от Рибам доволі непросто бути впевненими у супутнику. Жовта Свиня дозволить нарешті знайти потрібну людину, не витрачаючи зайвої енергії. До того ж, зорі пропонують уникати уваги Козерогів, Дів та Скорпіонів, адже вони надто запальні для цього знаку.

Джерело: maximum.fm

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
20-12-2018, 22:20
Коментарів 0 Переглядів 4 088

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.