RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що чекає кожного зі знаків Зодіаку у 2019 році

Астрологи стверджують, що в 2019 році багато хто зможе виправити старі помилки й змінити своє життя на краще.

Гороскоп на 2019 рік для всі знаків зодіаку



Овен

Найбільш сприятливий період очікується на початку року. У цей час посилений Марс подарує масу нових можливостей та несподіваних подій, які зможуть змінити життя Овнів на краще. Але вже із середини лютого покровитель ослабне в сузір'ї Тільця: вплив цього Знаку може згубно позначитися на енергетиці вогняних Овнів й знизити їхню продуктивність. Щоб зберігати енергію та гарний настрій, до кінця року представникам цього сузір'я варто використовувати додаткові джерела сил. Астрологи запевняють, що в 2019 році завзятість та цілеспрямованість допоможуть Овнам домогтися успіху, укріпити свої позиції та знайти вирішення старих проблем.

Тілець

У першій половині року Тільцям доведеться вирішувати старі проблеми. Цей час стане напруженим, але витрачені нерви й енергія варті результату. Нестабільна енергетика Місяця буде постійно змінюватися, тому в деякі дні Тільці можуть відчувати занепад життєвих сил, невпевненість у собі. У травні заступник Меркурій перейде у посилену позицію. З цього моменту Тільці зможуть відчути спокій і гармонію. Фінансові проблеми відійдуть на задній план і дадуть знати про себе лише в грудні 2019 року. Проте астрологи акцентують увагу й на посиленій Венері, яка допоможе Тільцям знайти другу половинку або зміцнити поточні стосунки.

Близнюки

У перші місяці 2019 року глобальних змін не очікується. У цей час Близнюкам рекомендується будувати плани на майбутнє, шукати нові можливості й замислюватися про те, як змінити своє життя та стати успішнішим. Пошуки нової роботи пройдуть вдало, особливо для тих, хто бажає знайти своє справжнє призначення. Друга половина року стане насиченою у плані роботи та фінансів. Заступник Меркурій сприятиме досягненню поставлених цілей та допоможе позбутися грошових проблем. В особистій сфері астрологи не прогнозують глобальних змін, однак Близнюки, які бажають знайти кохання, все ж зможуть познайомитися з людиною, з якою побачать спільне майбутнє. Перейти на серйозніший рівень стосунків вдасться впевненим у собі Близнюкам.

Рак

У 2019 році на Раків чекає низка змін. Можливостей для покращення якості життя стане більше, тому є всі шанси, що саме в цьому році Раки зможуть реалізувати себе і досягти заслуженого успіху. Астрологи радять не боятися змін й налаштуватися на позитивну хвилю вже на початку року. Вплив Місяця може спровокувати низку неприємних моментів, але впоратися з ними буде нескладно. Під впливом Юпітера помітно підвищиться впевненість й працездатність Раків, але не варто присвячувати весь час роботі та справам, бо й особиста сфера життя може потребувати уваги.



Лев

Вдале розташування зірок і планет посприяють зовнішнім змінам і духовному зростанню. Протягом дванадцяти місяців може змінитися багато чого, починаючи від роботи й закінчуючи світоглядом. Леви зможуть змінити пріоритети вже в березні 2019 року. У цей період Сонце стане сильнішим, а вплив покровителя допоможе знайти силу і впевненість. Грандіозних успіхів досягнуть ті, хто не боїться змін і рухається до своєї мети, незважаючи на труднощі. Під впливом Юпітера представники Знаку Лева зможуть завести корисні знайомства, знайти друзів або знайти другу половинку. Кінець року стане емоційним часом. У цей період можна знайти нові джерела натхнення, розвинути таланти й підбити підсумки минулих місяців.

Діва

2019 рік вимагатиме від Дів підвищеної активності на роботі, у справах і побуті. Необхідно докласти трохи більше зусиль, щоб досягти поставлених цілей, і плоди старань стануть помітні вже в середині року. Навесні заступник Меркурій стане сильним, і Діви зможуть отримати нові знання, розвинути корисні навички, а також застосувати отриману інформацію на практиці. У 2019 році астрологи радять ретельно обдумувати кожну свою дію. Будь-який неправильний крок може зруйнувати все, щоб було досягнуто важкою працею. Часу на виправлення помилок не буде, тому у важких ситуаціях варто покладатися на інтуїцію, а ось прислухатися до порад оточення потрібно лише в крайньому разі.

Терези

2019 рік наповнять яскраві події та дивовижні можливості, але не варто братися за все й одразу, інакше можна зазнати поразки у всіх починаннях. З 26 березня по 19 квітня Венера буде посилена, тому в цей час на Терезів чекають несподівані романтичні пригоди, які можуть призвести до серйозних стосунків. Сатурн допоможе добитися успіхів у роботі. 2019 році стане успішним для впевнених у собі Терезів, які не бояться ризиків і самостійно долають будь-які перешкоди. У кінці року успіху досягнуть ті, хто йшов до своїх цілей протягом усіх попередніх місяців.

Скорпіон

Початок року сприятливий для нових починань та позитивних змін. У цей час Скорпіони отримають енергетичну підтримку Марса і завдяки цьому зможуть змінити своє життя. Зима — це вдалий час для пошуку нової роботи, підвищення за посадою, зміни місця проживання, укладення договорів й ділових знайомств. Будь-які зміни дозволять Скорпіонам розширити горизонти, просунутися до бажаних цілей і знайти нові джерела заробітку. В особистому житті астрологи прогнозують труднощі. Вплив Венери може зруйнувати поточні стосунки й підштовхнути Скорпіонів до необдуманих вчинків, про які доведеться пошкодувати згодом. Пошуки нового кохання не увінчаються успіхом, а знайомства в протилежною статтю призведуть до низки швидкоплинних романів.



Стрілець

У 2019 році Стрільцям варто піти на ризик й спробувати себе в нових сферах діяльності. Пошуки справжнього призначення стануть успішними, однак для досягнення бажаного потрібен час. Покровитель Сонце допоможе Стрільцям оговтатися від негативних подій минулого й знову відчути ґрунт під ногами. Ймовірно, представники цього сузір'я зможуть знайти причини своїх невдач і залишать їх у минулому. Велику частину часу варто присвятити самоаналізу й активним діям, щоб знайти нові шляхи до своїх цілей і стати щасливішими.

Козеріг

Позитивний вплив Сатурна допоможе Козерогам працювати наполегливіше, а підйом життєвої енергії стане помітним вже на початку 2019 року. З перших місяців необхідно приступити до нових починань і націлитися на реалізацію намічених планів. Гороскоп обіцяє Козерогам кардинальні зміни, які позначаться буквально на всіх сферах життя. Везіння буде в тих, хто не ховається від нових можливостей і сміливо йде на ризик. У середині року можуть виникнути перешкоди, подолавши які Козероги зможуть змінити життя на краще. Події прийдешнього року можуть виснажити енергетичний запас, тому у грудні варто вирушити в довгоочікувану відпустку.

Водолій

Протягом року у Водоліїв можуть з'явитися геніальні ідеї, які знайдуть втілення в реальному житті. Завдяки впливу Сатурна представники цього сузір'я зможуть досягти поставлених цілей та просунутися кар'єрними сходами. Багато хто зможе усвідомити старі помилки й знайти їхнє вирішення, після чого життя Водоліїв стане відкритим для позитивних змін. У майбутні місяці покровитель Нептун буде залишатися у посиленій позиції. Завдяки його впливу Водолії зможуть завести знайомство з впливовими людьми і знайти надійного ділового партнера для запуску власного проекту.

Риби

Астрологи радять Рибам побороти свої страхи, бо в 2019 році вони стануть головною перешкодою на шляху до успіху й позитивних змін. Не варто розповідати про свої плани, оскільки навіть у колі близьких людей можуть знайтися заздрісники, які захочуть втрутитися в особисті справи Риб. Сатурн чинитиме сильний позитивний вплив на енергетику, тому Рибам вдасться завершити почате й приступити до нових справ. Весняний час наповниться романтичними подіями. Завдяки впливу Венери представники цього сузір'я зможуть знайти кохання або перевести стосунки на новий рівень.

Джерело: УНІАН

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
30-12-2018, 22:15
Коментарів 0 Переглядів 4 771

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.