RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Які продукти не можна їсти після 30

Від ряду продуктів на четвертому десятку слід зовсім відмовитися.

Список найголовніших ворогів організму, коли вам вже за 30:

Йогурти з ароматизаторами і різними добавками

Насправді, такий корисний продукт, як йогурт з різними підсилювачами смаку містить набагато більше цукру, ніж шоколад.

Щоб мати здоровий колір обличчя і не провокувати появу зморшок, відмовтеся від вживання магазинного йогурту на користь домашнього продукту.

Консервовані овочі

У консервованих овочах міститься багато солі, що сприяє передчасному старінню шкіри.

Сіль також негативно впливає на нормальний кров'яний тиск. Особливо небезпечно вживати консерви в жестяних банок, які можуть виділяти шкідливі хімічні речовини, що викликають рак, безпліддя та ожиріння.

Тому не варто зловживати консервованими овочами, якими б смачними вони ні були.

Низькоалкогольні напої

З віком організм взагалі перестає абсорбувати алкоголь.

Якщо в 21 рік ви можете пити пиво літрами, танцювати до опівночі і, при цьому, добре виглядати вранці, то забудьте про це в 30 років. На четвертому десятку така розкіш вам вже не світить.

Крім ранкового похмілля ви ризикуєте тим, що ваш зовнішній вигляд може погіршитися. Вся справа в тому, що алкоголь "висмоктує" всю вологу з організму, з цієї причини шкіра втрачає вологу, відповідно і еластичність.

Як підсумок – погіршення стану здоров'я і зовнішнього вигляду вашої шкіри. Якщо ви хочете залишатися красивими і доглянутими, відмовтеся від слабоалкогольних напоїв.

Ковбасні вироби


Консерванти, підсилювачі смаку та стабілізатори, які містяться в ковбасних виробах, провокують розвиток раку шлунка й інших серйозних захворювань.

Хочете надовго зберегти молодість, красу і здоров'я? Виключіть зі щоденного прийому їжі будь-ковбасні вироби.

Печиво з начинкою

Багато хто з нас любить поласувати на сніданок різним печивом, снеком і булочками. Ще б пак! Адже це швидко, смачно і зручно.

Але будьте обережні з цими солодощами! Зловживання печивом та іншими кондитерськими виробами загрожує вам серйозними проблемами зі здоров'ям.

Часте вживання солодощів – це величезний ризик для організму. Крім цукрового діабету, ви легко можете мати неприємності з серцево-судинною системою.

Адже, як сам бісквіт, так і його наповнення включають велику кількість цукру, що негативним чином позначається на вашому самопочутті.

Газовані напої

Для тих, хто думає про продовження свого роду, потрібно назавжди забути про солодкі газовані напої.

Вони містять величезну кількість цукру і канцерогенних барвників, які призводять до безпліддя як у чоловіків, так і жінок.

Хочете бути здоровим і сильним? Замініть будь-які газовані напої простою чистою водою, в рідкісних випадках – чаєм.

Дієтичні напої

Такі напої, як дієтична кола, замість карамельного хімічного барвника, який надає той самий знаменитий коричневий колір, містять елементи, пофарбовані бромованим рослинним маслом, використовуваним в ракетному паливі.

Цей компонент негативно впливає на гормони щитовидної залози, а, отже, підриває здоров'я людини.

Попкорн

Звичайно, сама кукурудза не завдає ніякої шкоди організму людини. А ось метод і технологія її приготування –це вже зовсім інша історія. Тут-то і криється справжня небезпека.

Крім того, попкорн може містити величезну кількість солі, цукру, ароматизаторів, пальмової олії та інших синтетичних інгредієнтів, що беруть участь в процесі приготування.

Чіпси

Давно відомо, що в процесі приготування чіпсів не бере участь натуральна картопля (в чому нас намагаються запевнити недобросовісні виробники).

Натомість виробники використовують картопляну борошно або спеціальні картопляні пластівці.

І це ще не найгірше. Щоб поліпшити смак чіпсів, виробник додає в них самий небезпечний і шкідливий продукт.

Так-так, мова йде про те самому глутамате натрію, а також низці різних синтетичних ароматизаторів і добавок, які надають чіпсам смак сиру, цибулі, ковбаси і так далі.

Соєвий соус

Шкідливі кетчупи і майонез стали активно замінювати соєвим соусом.

Звичайно, соус на основі смаженої сої не такий шкідливий, як, скажімо, майонез, але їм також не слід зловживати. Не вірте в те, що соєвий соус абсолютно безпечний, а вже тим більше, корисний продукт.

Він містить величезну кількість натрієвої солі, яка надає дратівливу дію на слизову оболонку, утворює камені в нирках, а також сприяє ненависному відкладення солей у суглобах.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
16-12-2018, 02:15
Коментарів 0 Переглядів 1 656

Теги -

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!