Повільно вбиває: чому небезпечний кетчуп

новини / Життя
1 718
0
Повільно вбиває: чому небезпечний кетчуп

Розхвалена користь від кетчупу корисна лише його виробникам, які заробляють на ньому свої статки. Людям цей продукт, не приносить нічого, крім проблем зі здоров'ям. Дієтологи рекомендують назавжди виключити з раціону кетчуп.

Про це передає Мed2, пише Gazeta.ua

1. Столова ложка кетчупу містить 3,7 грама цукру. З цього виходить у пачці кетчупу цукру більше, ніж у коробці печива з шоколадною крихтою.

2.Запах кетчупу, особливо, дешевих марок, стійкий і томатний. Якщо залишити відкриту банку кетчупу на кухні – кімната просочиться запахом щонайменше на кілька годин.

3. У кетчупах багато різних шкідливих добавок. Від підсилювачів смаку до барвників і консервантів.

4. Жири у кетчупах – зазвичай, це пальмова олія, а не рослинна, як зазначають у складі виробники. Вона містить дуже багато жирних кислот, які призводять до серцево-судинних захворювань.

5. Також кетчупи сприяють набору зайвої ваги досить швидко. А сама пальмова олія з організму виводиться не повністю, ускладнюючи роботу шлунку.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.