DataLife Engine > новини / Життя > Повільно вбиває: чому небезпечний кетчуп

Повільно вбиває: чому небезпечний кетчуп

Повільно вбиває: чому небезпечний кетчуп

Розхвалена користь від кетчупу корисна лише його виробникам, які заробляють на ньому свої статки. Людям цей продукт, не приносить нічого, крім проблем зі здоров'ям. Дієтологи рекомендують назавжди виключити з раціону кетчуп.

Про це передає Мed2, пише Gazeta.ua

1. Столова ложка кетчупу містить 3,7 грама цукру. З цього виходить у пачці кетчупу цукру більше, ніж у коробці печива з шоколадною крихтою.

2.Запах кетчупу, особливо, дешевих марок, стійкий і томатний. Якщо залишити відкриту банку кетчупу на кухні – кімната просочиться запахом щонайменше на кілька годин.

3. У кетчупах багато різних шкідливих добавок. Від підсилювачів смаку до барвників і консервантів.

4. Жири у кетчупах – зазвичай, це пальмова олія, а не рослинна, як зазначають у складі виробники. Вона містить дуже багато жирних кислот, які призводять до серцево-судинних захворювань.

5. Також кетчупи сприяють набору зайвої ваги досить швидко. А сама пальмова олія з організму виводиться не повністю, ускладнюючи роботу шлунку.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад