RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк, які входять у міжнародну банківську групу ABH Holdings S. A. зі штаб-квартирою в Люксембурзі, об'єднують свої активи, щоб стати найбільшим приватним банком України. Про те, як відбувається злиття, коли воно завершиться і які вигоди від нього отримають клієнти, нам розповів Микола Лужняк, регіональний керівник із продажу та дистрибуції Подільського регіону Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку.

- Коли Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк стануть однією фінансовою установою?

- Уже зовсім скоро. Юридичне злиття заплановано на перше півріччя наступного року. Але до злиття таких двох гігантів, як Альфа і Укрсоц, а подібних злиттів на українському ринку до цього ще не було, потрібно провести величезну підготовчу роботу.

Багато важливих етапів такої роботи вже пройдено: ми уніфікували продукти, синхронізували внутрішні процеси і підходи. Тепер у рамках міграції ми переводимо всіх активних клієнтів Укрсоцбанку на обслуговування в більш технологічний Альфа-Банк Україна, який стане основою для майбутнього єдиного банку. Переведення активних клієнтів завершиться до кінця поточного року.

- Як саме ви переводите клієнтів?

- Ми розробили ноу-хау – м’який формат міграції "2 в 1", коли на майданчику Укрсоцбанку розміщуються відділення обох банків: і Укрсоцу, і Альфа-Банку.

Завдяки такому формату ми можемо клієнту Укрсоцбанку, поки він користується звичним сервісом в звичному для нього відділенні, на місці розповісти про всі переваги переходу на обслуговування в Альфа-Банк Україна.

Міграція триває вже близько року, і ми бачимо, що клієнти Укрсоцбанку, які перейшли на обслуговування в Альфа-Банк, примножують свій бізнес. Наприклад, ми активніше продаємо кредитні продукти, будучи лідерами за обсягом видачі кредитів фізособам. Інтернет-банкінг і мобільний додаток в Альфа-Банку також сучасніші та високотехнологічніші.

Також ми зробили спрощену юридичну міграцію, щоб мінімально залучати клієнтів, зокрема до документального оформлення переходу. Це дуже зручно для підприємців або компаній.

"Ми станемо найбільшим приватним і кращим банком України" (новини компанії)


- Що буде з клієнтами, які не встигнуть самостійно мігрувати до кінця року?

- Всіх інших, хто з різних причин не мігрує в Альфа-Банк до кінця 2018 року, ми будемо раді побачити на своєму балансі та в своїх відділеннях, коли відбудеться юридичне злиття. Але до цього ми хочемо охопити м’якою, комфортною міграцією якомога більше клієнтів.

Крім того, хотів би звернути увагу клієнтів Укрсоцбанку, що 1 жовтня ми відключаємо системи Інтернет-банкінгу для фізосіб Ukrsotsbank Online і для юросіб – BusinessNet. Із жовтня ці системи будуть недоступні, оскільки більшість клієнтів уже перейшли на сучасніші онлайн-сервіси Альфа-Банку Україна. Це ще одна причина, з якої ми запрошуємо клієнтів комфортно мігрувати в найближчі тижні.

- Що буде з мережею об'єднаного банку?

- Мережа буде скорочуватися за рахунок закриття неефективних, а також задвоєних точок продажів на сусідніх локаціях. Ми залишаємо тільки кращі відділення і розташування.

Зараз ми входимо у фінальну хвилю міграції, в межах якої з 301 відділення Альфа-Банку і Укрсоцбанку станом на початок 2018 року до кінця року залишиться 241 відділення Альфа-Банку і 8 хабів у різних регіонах, які працюватимуть у форматі "2 в 1". У цих хабах клієнти Укрсоцбанку, які не встигли самостійно перейти на обслуговування в Альфу, зможуть отримати стандартний сервіс.

При цьому ми зберігаємо майже незмінною мапу відділень, яка була разом в обох банків. Відповідно, в кожному місті ми будемо представлені багатьма відділеннями.

- Зараз Альфа-Банк Україна з урахуванням показників Укрсоцбанку – найбільший приватний банк в Україні. Після завершення процесів міграції і злиття ви плануєте зберегти це звання?


- Так, після злиття ми плануємо стати найбільшим і найкращим приватним банком. Ми дуже активно розвиваємося як універсальний банк для щоденного обслуговування всіх груп клієнтів, враховуючи депозитні операції, зарплатні проекти, електронні сервіси, мобільний додаток. Нещодавно запустили власну програму лояльності "Кеш’ю Клуб", де можна накопичувати бонуси за розрахунки платіжними картками і повертати частину витрат живими грошима на рахунок.

ПАТ "Альфа-Банк". Ліцензія НБУ №61 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг.
ПАТ "Укрсоцбанк". Ліцензія НБУ №5 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг.
Редактор: Марія Фернюк
17-09-2018, 16:26
Коментарів 0 Переглядів 1 310

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.