Дієтолог назвала найкорисніший шоколад

новини / Здоров'я
1 629
0
Дієтолог назвала найкорисніший шоколад

Дієтолог Світлана Фус назвала критерії, за якими можна визначити якість шоколаду.

Якість шоколаду залежить від відсотка какао бобів, йдеться на сторінці дієтолога.

Чим вищий це показник – тим шоколад буде кориснішим. В простому шоколаді 28% какао, у високоякісному — від 70% до 90%.

Какао-боби корисні для підтримки структури колагену шкіри, а, отже, її краси і пружності. Антиоксидантна дія бобів какао в 20 разів вище, ніж у добре відомого вітаміну С.

Оптимальна кількість вживання гіркого шоколаду для дорослої людини становить близько 20 грамів, тобто 1-2/10 плитки шоколаду на добу.

На калорійність шоколаду впливає додавання до нього цукру, молока, сухофруктів, горіхів та іншого. Тому краще вживати в їжу чорний шоколад, без добавок. У такому продукті калорій менше, а користі – більше.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.