RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Де навчають майбутніх Ейнштейнів?
У Чернівцях відкрився Центр ментальної арифметики “Smartum”


Будь-які батьки хочуть бачити свою дитину розумною, розвиненою, успішною і самостійною. Як цього досягнути? Чи цьому десь навчають? Чи можуть впоратися з цим завданням звичайний дитячий садок, школа? Спробуйте дати шанс самій дитині, відкривши для неї досі непізнаний світ можливостей людського розуму!

26 березня в Чернівцях відбулося відкриття другого в Західній Україні Центру ментальної арифметики “Smartum”. Як кажуть у Центрі, це справжня “кузня” геніїв. Тут пропонують навчання для дітей за унікальною програмою, популярною за кордоном, яка дозволяє індивідуально підійти до кожного учня і розвивати дитину в її власному темпі. Детальніше про методику розмовляємо з керівником Центру “Smartum” Русланом.

– Розкажіть, будь ласка, що таке ментальна арифметика?

– Ментальна арифметика – це унікальна методика розвитку розумових здібностей дітей, заснована на системі усного рахунку. В основі занять лежить японська система розвитку інтелектуальних здібностей Соробан. У 2005 році журнал "Forbes" визнав Соробан другим найважливішим відкриттям всіх часів, яке найбільше вплинуло на розвиток цивілізації за всю історію людства. Навчаючись за цією методикою, дитина може вирішити будь-які арифметичні завдання за кілька секунд (додавання, віднімання, множення, ділення, обчислення квадратного кореня числа) подумки швидше, ніж за допомогою калькулятора.

Та це лише вершина айсберга. 15 хвилин щоденних занять за даною методикою допомагають закласти у дитини нові нейронні зв'язки, розвинути концентрацію уваги, самостійність, здатність до швидкого прийняття рішень, фотографічну пам'ять, творчі здібності. Ну, а звідси – подальші успіхи в навчанні, спорті, роботі та, загалом, у житті.

– Це вражає, а як саме відбувається навчальний процес у Вашому Центрі?

– Діти займаються за унікальною розробленою програмою, виконують завдання, користуються спеціальними комп'ютерними додатком і онлайн-програмою для тренувань вдома. Причому все це не заважає, а лише допомагає виконанню вимог загальноосвітньої школи.

Перші результати батьки бачать вже через два місяці. Хоча загалом на розвиток геніальних здібностей у дитини потрібно близько двох років. За цей час вона навчиться додавати, віднімати, множити і ділити двозначні і тризначні числа з недосяжною для дорослих швидкістю – від 0,5 до 0,1 сек. А також паралельно читати вірші і вирішувати логічні завдання.

Де навчають майбутніх Ейнштейнів? (на правах реклами)


– Чи всім дітям підходить така методика?

– Розвинути геніальні здібності може будь-яка дитина. Є тільки вікові обмеження – від 4 до 16 років. Справа в тому, що занадто маленькі діти зазвичай часто відволікаються і не можуть сконцентруватися, а дорослим вкрай складно перебудувати свій мозок, який з віком стає менш гнучким до навчання. Період від 4 до 16 років вважається безцінним для гармонійного розвитку дитини. Навчаючись, вона починає швидше рахувати і краще запам'ятовувати. У неї проявляються раніше невідомі таланти, розвиваються інтелектуальні здібності, якими не володіють її однолітки.

Дитина починає встигати в школі, легко спілкується з однокласниками, проявляє схильності до малювання, музики і математики. Що важливо, швидше освоює іноземні мови. А ще – стає більш уважною і впевненою у собі.

– Яка тривалість курсів у Центрі “Smartum”?

– Курс ментальної арифметики має кілька рівнів навчання і розрахований на 2-2,5 роки залежно від віку дитини та її індивідуального темпу навчання. У групах, як правило, одночасно навчається до 8-10 учнів, що дозволяє кожному з них бути активним і поміченим.

Хочете, аби і ваша дитина мала блискучі здібності з будь-якого предмету?

Звертайтеся за адресою: вул. Головна, 224, тел.: 066 579 33 63

Шукайте нас у мережі Facebook: Центр ментальної арифметики Smartum в Чернівцях

smartum.com.ua
Редактор: Марія Фернюк
15-04-2016, 14:10
Коментарів 0 Переглядів 3 361

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.