RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях відбудеться безкоштовна конференція для підтримки бізнесу (оновлено)

У Чернівцях відбудеться відкрита практична конференція для малого та середнього бізнесу "Ріст в умовах нестабільності".

У складний соціально-економічний період, який переживає Україна, 15 українських ведучих фахівців з питань управління, маркетингу, продажів та фінансів безкоштовно пропонують свою підтримку. Подібні конференції вже пройшли у Києві, Одесі та Львові.

Участь у заході вирішили зробити безкоштовним, щоб кожен керівник та працівник компанії міг відвідати конференцію. Тому спікери вкладають свої кошти у проїзд та проживання, а каву-брейки та інформаційну підтримку організовують волонтери.

- Це гарний приклад самооганізації продуктивних сил в складний час, - каже автор ідеї та продюсер конференції Ярослав Трофимов. - Наша ціль - дати інструменти бізнесу на сьогодні. Врятувати максимальну кількість підприємств, допомогти їм втриматися на плаву, не скорочувати персонал, не зрізати зарплати, не підвищувати ціни.

Запрошуються представники малого та середнього бізнесу, приватні підприємці, керівники компаній Чернівецької, Тернопільської, Ів. -Франківської області, а також усі бажаючі кому цікавий розвиток бізнесу в умовах нестабільності.

Конференція відбудеться у суботу, 12 квітня в "Юності Буковини", вул.Червоноармійська, 5.

Для участі у заході слухачам попередньо потрібно зареєструватися. Реєстрація - http://www.grownow.com.ua/lp/chernivtsi

09:00-10:00 Реєстрація учасників
10:00-11:00 Маркетинг порятунку бізнесу – Андрій Длігач. Генеральний директор "AdvanterGroup", м. Київ

11:30-12:15 (1 секція) Оптимізація витрат в умовах кризи – Тетяна Герасимова. Керівник консалтингового агентства "Ведис"
11:30-12:15 (2 секція) Створення сайту, який продає – Микита Семенов. SECL Group, CEO

12:15-13:00 (1 секція) Залучення інвестицій і фінансування – Максим Шевчук. Координатор проекту розвитку підприємництва "Бізнес-ідея"
12:15-13:00 (2 секція) Ефективні контент-проекти в соцмережах своїми силами – Аліна Вареник. Head of SMM Department, inspire metamarketing

13:00-13:45 (1 секція) Захист нематеріальних активів при малих бюджетах – Наталія Владимирова. Керуючий партнер патентно-правової фірми "Prima Veritas"
13:00-13:45 (2 секція) Доповідач на узгодженні - продажу через інтернет

13:45-14:30 (1 секція) Диверсифікація ризиків і усунення криз-фактору в бізнесі – Павло Мельник
13:45-14:30 (2 секція) Доповідач на узгодженні - інтернет –маркетинг
14:30-15:30 - Обід у форматі консультацій

15:30-16:30 Управління бізнесом в період невизначеності – Михайло Альперович. Директор консалтингової компанії "Інтрон", м. Донецьк

16:30-17:30 (1 секція) Стратегія продажів при падаючих ринках – Ірина Кириченко. Бізнес- тренер, компанія "Макрохім", м. Київ
16:30-17:30 (2 секція) Підвищення ефективності персоналу в кризу – Таїсія Левченко. Директор консалтингової компанії "ДІЯти"

17:30-18:30 (1 секція) Презентація вашого бізнесу – Дмитро Войтко. Бізнес- тренер, "Коучинг для бізнесу". куратор TEDxOdessa
17:30-18:30 (2 секція) Управління конфліктами в компанії – Костянтин Дроздов. Керуючий партнер в Дроздов & Партнери

18:30 – Пауза на каву

19:00-20:00 Ефективні маркетингові стратегії в умовах скорочення ринків - Ярослав Трофимов. Спеціаліст з брендінгу і стратегічного маркетингу, бізнес- консультант. Засновник і керівник компанії "inspiring metamarketing"

Організаційний комітет у Чернівецькій області:
Дмитро Морар – 050 374 87 33
Сергій Палагнюк – 095 218 84 37
Організатори конференції :
inspire metamarkting, м. Одеса
Ярослав Трофимов – 067 557 64 59
Аліна Вареник – 063 401 02 50
Редактор: Lina
4-04-2014, 16:05
Коментарів 0 Переглядів 2 928

Теги -

26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи, однієї з найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики

Інформацію перевіряють відповідні служби
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.