Впродовж двох днів, з 27 по 29 жовтня, в обласну клінічну лікарню звернулось 9 людей зі скаргами на підвищення температури тіла до 38-39 градусів, нудоту, блювоту. Хворі були госпіталізовані в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні Чернівців. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Працівники відділу епідеміологічного нагляду Чернівецького міського управління розпочали епідеміологічне розслідування та провели профілактичні і протиепідемічні заходи. Було встановлено, що госпіталізовані особи вживали страви "кури-гриль", які виготовлені у кафетерії при продовольчому магазині з кулінарним цехом на вул. Лук’яна Кобилиці.
За результатами перевірки власника закладу громадського харчування притягнуто до адміністративної відповідальності, винесено припис про усунення причин і умов, через які сталися порушення санітарного законодавства.
У цьому закладі припинена реалізація курей-гриль та триває комплекс протиепідемічних та профілактичних заходів, йдеться у повідомленні
30-10-2013, 14:26
0
4 769