RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Буковинському бізнесу безкоштовно допомагатимуть найбільші українські компанії

В Україні стартував перший унікальний проект, в рамках якого потужні компанії світового рівня безкоштовно консультуватимуть малий та середній бізнес. Зокрема, будь яке невелике буковинське підприємство зможе отримати фахові консультації юристів, фінансистів, економістів. При чому безкоштовно. Про це повідомили molbuk.ua у прес-службі інвестиційного Фонду "Буковина".

Мета національного проект розвитку підприємництва "Бізнес-ідея" - надати можливість бізнесменам-початківцям, власникам малих і середніх підприємств отримати безкоштовні консультації провідних фахівців у сферах фінансів, інвестицій, аудиту, розвитку міжнародних контактів, правових аспектів ведення бізнесу та з інших питань організації своєї справи.

Першими учасниками проекту "Бізнес-ідея" стали аудиторська компанія Baker Tilly, юридична фірма Asters, інвестиційний холдинг Pro Capital Group, авіаційне агентство Airlife, інвестиційний фонд "Буковина".

Ці компанії сформували шість ініціатив, в рамках яких надаватимуться безкоштовні консультації для підприємців-початківців та діючих підприємств у сегменті малого та середнього бізнесу. Для отримання консультації необхідно зайти на сайт проекту і задати своє питання, заповнивши спеціальну форму.

Керуючий партнер юридичної фірми Asters Олексій Дідковський зазначив: "Багато невеликих підприємств не можуть дозволити собі найняти в штат кваліфікованого юриста. Тому наша мета - дати можливість підприємцям отримати хоча б базові юридичні знання. Від них безпосередньо залежать фінансові результати".

"Основна проблема наших підприємств сьогодні - це залучення фінансування. Багато в чому це пов'язано з об'єктивними економічними причинами. Але дуже часто ця проблема виникає через невміння працювати із зовнішніми фінансистами. Банки, інвестори, фонди приймають рішення на базі фінансової звітності, яку багато наших підприємств не можуть правильно підготувати. Ми готові консультувати підприємців щодо стандартів, вимог до фінансової звітності", - Олександр Почкун, керуючий партнер Baker Tilly.

Учасники проекту розраховують, що проект об'єднає багато інших ініціатив, які допоможуть розвитку конкурентоспроможного малого та середнього бізнесу, зростанню внутрішнього ринку.

Довідка про учасників

Baker Tilly - незалежна українська компанія, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку; одна з лідерів на національному ринку, незалежний член міжнародної мережі Baker Tilly International.

Asters є однією з найбільших юридичних фірм України, що з 1995 року надає клієнтам повний спектр юридичних послуг. Юридичну фірму Asters та її партнерів регулярно відзначають найавторитетніші міжнародні й вітчизняні дослідження та рейтинги – The Legal 500, PLC Which Lawyer?, Chambers Global, Chambers Europe, IFLR 1000, Who's Who Legal, Best Lawyers, Expert Guides, Ukrainian Law Firms.

Інвестиційний холдинг Pro Capital Group створений в 2010 році шляхом об'єднання таких структур, як консалтингова компанія Pro-Consulting, компанія з управління активами Pro Capital Asset Management, торговець цінними паперами Pro Capital Securities та інвестиційна компанія Pro Capital Investment.

Інвестиційний фонд Буковина - перший в Україні венчурний інвестиційний фонд, який виділяє пільгове фінансування існуючим малим і середнім підприємствам і дає гроші для старту нового бізнесу в будь-якій галузі економіки на території Чернівецької області. Ініціатором проекту і основним інвестором є Голова ФРУ Дмитро Фірташ.
Редактор: Lina
22-08-2013, 09:20
Коментарів 0 Переглядів 2 791

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Мешканці вже не знають, куди звертатися, адже всі спроби були марними.


Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"
ВІДЕО Переглянути все відео

Послухати гурт зібрався повний зал глядачів

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.

Двоколісний та триколісний транспорт на електродвигунах все більше набирає популярності серед водіїв і водійок. Електромопед характеризується достатньо високим запасом ходу, оптимальною швидкістю руху та зручністю в управлінні.