RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Працівників ТВА до апаратної не впускають, бо не мають права, - Любов Годнюк

Ситуацію довкола припинення трансляції телеканалу "ТВА" molbuk.ua прокоментувала генеральний директор Держтелерадіо Любов Годнюк. Вона каже, що впускати представників телеканалу "ТВА" до приміщень із обладнанням не має прва. Також говорить про те, що встановлювати чи демонтувати обладнання мають право тільки представники обласного радіоретрансляційного центру (ОРТПЦ). Стосовно того, що постраждало виключно обладнання, відповідальне за трансляцію "ТВА" пояснює, що не знає, обладнання яких каналів там знаходиться. Все воно — власність ОРТПЦ.

- Ситуація на телевізійній студії обласного державного телебачення сталася надзвичайна подія, - розповідає генеральний директор ЧОДТРК "Буковина" Любов ГОДНЮК, - 23 липня сталося задимлення приміщення. Там розміщене обладнання концерну "РРТ" ОРТПЦ. Це обладнання обслуговує концерн "РРТ". Представники ОРТПЦ приходять його і обслуговують, закривають і йдуть. Я до цього обладнання не маю жодного відношення. Воно, згідно із чинним законодавством, у мене на відповідальному зберіганні. Іншого обладнання у мене на зберіганні немає. Як стало відомо пізніше, задимлення сталося через коротке замикання електромереж. Зараз проводиться розслідування, що допоможе встановити причину того, що сталося. Про результати я повідомлю додатково. Тільки завдяки злагодженим діям наших працівників, які, побачивши дим, вимкнули електроенергію, викликали пожежників. Тільки завдяки цьому вдалося уникнути великої біди. Прибули дві пожежні команди і локалізували пожежу. Її вони гасили порошковими вогнегасниками, не водою. Крім того, що кімната стала чорною і задимленою, жодних збитків немає.

Мовлення телеканалу "Буковина" не переривалося. На той момент я слідкувала за мовленням нашого каналу. Не можу сказати, чому перервалося мовлення телеканалу "ТВА". ЧОДТРК не є тією організацією, яка здійснює трансляцію.
Хочу наголосити, що ми не маємо жодного стосунку до припинення мовлення телеканалу "ТВА".
Зрозуміло, що я їх не допущу до приміщення! (працівників "ТВА", - ред.). На яких підставах? Завжди приходили представники ОРТПЦ і встановлювали те обладнання, яке вони вважали за потрібне. Я ж не знаю, як виглядає їхнє обладнання, а як їхнє обладнання не виглядає? У мене на відповідальному зберіганні є їхнє обладнання. Звичайно, я не дозволю занести туди щось зайве.

Якщо прийдуть представники ОРТПЦ, навіть мене не треба — вони мають право зайти. Лише додати до нашої угоди декілька пунктів, що вони щось принесли. Я дію в межах своїх повноважень. Я — не керівник ОРТПЦ і не передаю жодних сигналів приватних телекомпаній. На яких підставах я можу їм сприяти?

Я вражена від того, як перекручують ситуацію і елементарним нерозумінням управлінськгого процесу. Якщо у телеканалу "ТВА" є договір про розповсюдження із обласною філією концерну "РРТ", то ззвертатися потрібно до них. Я не знаю, обладнання скількох і яких компаній там знаходиться. Я знаю, що там знаходиться обладнання ОРТПЦ, яке по списку передали мені на відповідальне зберігання. Туди заходять тільки представники ОРТПЦ.
Під час пожежі там було багато людей. Хто забрав обланання я не знаю. Мені сказали, що це був заступник гендиректора "ТВА". Згодом зателефонували і сказали, що немає телеканалу "ТВА".
Ми обурені, завтра наш колектив напише свою заяву.
Редактор: misha
25-07-2013, 18:14
Коментарів 0 Переглядів 2 193

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.